Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Η Μαριάννα Τουμασάτου, o άνδρας της ζωής της, ο θρησκευτικός γάμος και η απιστία

Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε για τη σχέση της με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Σταύρου, τον θρησκευτικό γάμο που έκαναν πριν από περίπου δύο μήνες, αλλά και για την καθημερινότητα με την τριών ετών κόρη τους.


Τι είπε για τον θρησκευτικό γάμο που έκαναν, τρία χρόνια μετά τον πολιτικό τους γάμο; «Θέλαμε κι έναν θρησκευτικό γάμο, για μένα αυτός είναι ο ουσιαστικός γάμος. Είμαι πολύ παραδοσιακός άνθρωπος γενικά και όταν πιστεύεις αυτό που κάνεις και έχει αξία για σένα, θες να το σφραγίσεις με αυτόν τον τρόπο. 


Ήταν πολύ σημαντική στιγμή για μένα και το ευχαριστήθηκα πολύ», ενώ σχετικά με τον τρόπο που αποφάσισαν να τελέσουν το μυστήριο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είπε: «Μας πήραν τηλέφωνο και μας ρώτησαν αν θέλουμε να έρθουν, έστω και για μακρινά πλάνα. Τους παρακαλέσαμε να μην έρθουν και δεν ήρθαν, βέβαια κάποιος βρέθηκε στην εκκλησία. Τώρα, ποιος είναι, άντε βρες τον. Ευτυχώς ήταν μόνο φωτογραφίες κι έτσι δεν το καταλαβαίνεις την ώρα που γίνεται για να σου χαλάσει η διάθεση. Το να βγουν φωτογραφίες μετά δεν σε νοιάζει, δεν θες να μην σε δουν νύφη ή γαμπρό, δεν κρύβεις κάτι. Δες θες την ώρα εκείνη που ζεις τη στιγμή, να έρθει ο άλλος και να σε κάνει να μην αισθάνεσαι άνετα, όπως θα αισθανόσουν με τους ανθρώπους που έχεις επιλέξει».

Όσο για τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου, και τη σχέση τους, εξομολογήθηκε: «Δεν υπάρχουν τέτοιοι άντρες εύκολα. Ένας άντρας που μπορεί να πει δημόσια το «σ” αγαπώ» ή να το πράξει με όλους τους τρόπους, χωρίς να τον αφορά πώς θα τον κρίνουν ή τι θα πουν για αυτόν, είναι πολύ σπάνιο. Δόξα τω Θεώ, εγώ αυτόν τον σπάνιο άντρα τον παντρεύτηκα», ενώ πρόσθεσε: «Οι περισσότεροι άντρες έχουν θέμα εγωισμού, το παίζουν «βαρύ πεπόνι». Υπάρχουν και οι ηλίθιοι, που απατούν τις γυναίκες τους. Η απάτη είναι ο ορισμός της ηλιθιότητας. Αν είσαι με έναν άνθρωπο, είσαι γιατί είναι ο καλύτερος για σένα, αν δεν είναι, τότε γιατί κάθεσαι; Και καλά, ένα πιτσιρίκι 24-25 χρονών που κάνει μια βλακεία, πάει στην ευχή της Παναγίας, αλλά μεγάλοι άνθρωποι δεν κάνει».

Η Μαριάννα Τουμασάτου μιλάει για την απιστία
Η Μαριάννα Τουμασάτου μιλάει για την κόρη της και τον Αλέξανδρο Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...