Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΚΟΝΤΟΛΑΖΟΣ, ΑΡΑΝΟΥΤΟΓΛΟΥ, ΛΙΑΝΟΣ.... ΟΛΟΙ ΣΤΟ CLUB 22

Ο Δημήτρης Κοντολάζος με την παρέα του βρέθηκε στο Club 22 και διασκέδασε με τις μεγάλες επιτυχίες του Πάνου Κιάμου. Μετά από παρότρυνση του κόσμου, δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο και να ερμηνεύσει συντροφιά με τον Πάνο Κιάμο κάποιες από τις μεγάλες διαχρονικές του επιτυχίες. 


Όπως ήταν αναμενόμενο το κέφι κορυφώθηκε στα ύψη με τον κόσμο να μην σταματάει να χειροκροτεί και να χορεύει. Σε διπλανό τραπέζι διασκέδασε το ίδιο βράδυ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρέα με τον Γιώργο Λιανό, τη Ράνια Κωστάκη και τον δημοσιογράφο Γιώργο Θαναηλάκη.


Βραδιές γεμάτες κέφι, ομορφιά και λουλουδοπόλεμο υπόσχεται ο Πάνος Κιάμος, ο αγαπημένος ερμηνευτής της νεολαίας που έχει επιστρέψει δυναμικά για δεύτερη σεζόν στο Club 22, βάζοντας  φωτιά στη νυχτερινή διασκέδαση με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, με τον δικό του μοναδικό τρόπο που μόνο ο ίδιος καταφέρνει σε κάθε του εμφάνιση! Το σχήμα συμπληρώνει το «φαινόμενο» Vegas, ένα από τα πιο επιτυχημένα καλλιτεχνικά σχήματα με τις εμφανίσεις τους να συζητιούνται πάντα! Οι 2 γυναίκες της παρέας η δυναμική Βασιλική Νταντά και η εντυπωσιακή Ειρήνη Παπαδοπούλου μαγεύουν με τις φωνές τους και καθηλώνουν το κοινό με τις εμφανίσεις τους.


Πρόγραμμα λειτουργίας εορτών:

Τρίτη 24/11, Τετάρτη 25/11, Πέμπτη 26/11, Παρασκευή 27/11, Σάββατο 28/11
Τρίτη 31/11, Τετάρτη 1/1, Πέμπτη 2/1, Παρασκευή 3/1, Σάββατο 4/1, Κυριακή 5/1


Club 22 live stage
Λεωφόρο Βουλιαγμένης 22,
τηλ.210 9244390-391
https://www.facebook.com/Club22.LiveStage
www.club22.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...