Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Αγνώριστες οι 3 αδερφές! Πόσο άλλαξαν από τα παιδικά τους χρόνια;

Οι αδερφές φωτογραφίζονται αγκαλιασμένες για την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία. Από τότε που ήταν μικρά τα τρία κοριτσάκια ήταν πολύ αγαπημένα και πολλές φορές η μαμά τους επέλεγε να τους φορέσει τα ίδια ακριβώς ρούχα! Όπως και στην συγκεκριμένη περίπτωση με τις μπλε χριστουγεννιάτικες φόρμες!


Η Kim Kardashian και η αδερφές της, Kourtney και Kloe από μικρές έδειχναν άνετες με τον φωτογραφικό φακό, που έμελλε, λίγα χρόνια αργότερα, να τους ακολουθεί και στην καθημερινότητα τους, με το αζημίωτο φυσικά!  

Οι Kardashianς μπορεί να φαίνονται πολύ φιλελεύθερες όμως σε κάποιες περιπτώσεις τιμούν την παράδοση. Η οικογένεια Kardashian κάθε χρόνο φωτογραφίζεται λίγο πριν το τέλος της χρονιάς με μια φωτογράφιση υπερπαραγωγή που περιλαμβάνει όλα τα μέλη της οικογένειας. Πέρυσι είχαν ντυθεί όλοι στα λευκά και συμμετείχαν όλοι οι άντρες της οικογένειας, ενώ φέτος αποφάσισαν να φωτογραφηθούν μόνο γυναίκες με εξαίρεση τον σύζυγο της Kris Jener, Bruce. Φυσικά, η Kim Kardashian ήταν για άλλη μια φορά το επίκεντρο της φωτογράφισης φορώντας μια Yves Saint Laurent τουαλέτα που αναδείκνυε τις πληθωρικές της καμπύλες.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...