Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Σκηνοθετικό ντεμπούτο με διάσημες παρουσίες για τον Θ. Τσαλταμπάση!

Πρεμιέρα με πολλές επώνυμες παρουσίες έκανε χθες βράδυ στα Village Cinemas στο Φάληρο η πρώτη σκηνοθετική και συγγραφική απόπειρα του Θανάση Τσαλταμπάση με τίτλο “Πέμπτη & 12”, σε παραγωγή Γιώργου Στάμου.


Στην ταινία πρωταγωνιστούν και συμμετέχουν πολλοί και δημοφιλείς ηθοποιοί, όλοι ένας κι ένας. Ανάμεσά στους οποίους και ο ίδιος ο Θανάσης Τσαλταμπάσης με την σύντροφό του Αγοραστή Αρβανίτη.



Εκτός από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ταινίας (Θανάσης Τσαλταμπάσης, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Κλειώ Δανάη Οθωναίου, Χριστίνα Τσάφου, Κώστας Φλωκατούλας, Λευτέρης Ελευθερίου, Αγοραστή Αρβανίτη) εμφανίζονται πολλοί guest stars όπως ο Κώστας Βουτσάς, ο Νίκος Ορφανός, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Βάσω Λασκαράκη, η Μαρία Καβογιάννη και πολλοί άλλοι.


Το “παρών” στην πρεμιέρα έδωσαν μεταξύ άλλων η Ναταλία Δραγούμη, ο Κώστας Βουτσάς, η Κατερίνα Τσάβαλου, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Υρώ Μανέ, ο Χάρης Ρώμας και πολλοί άλλοι.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:

Ο Ευτύχης (Θανάσης Τσαλταμπάσης) είναι ένας άνδρας που ζει ακόμα με τη μαμά του, δεν έχει καμία επιτυχία στις γυναίκες και από τη φύση του είναι η προσωποποίηση της ατυχίας. Όλα του πηγαίνουν στραβά μέχρι τη στιγμή που κάτι θα αλλάξει την ατυχία του και τη ζωή του. Μία ιστορία στην οποία ο ήρωας θυμίζει τον Μέλιο από το “Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα” και επικεντρώνεται στην τύχη και τις προκαταλήψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...