Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Ποσό 130,000 € για την ενίσχυση του έργου των Παιδικών Χωριών SOS από το "Μίλα" και την Τατιάνα

Την Τρίτη 17/12 η Τατιάνα Στεφανίδου φιλοξένησε στην εκπομπή της τα Παιδικά Χωριά SOS.  

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής συγκεντρώθηκε το πρωτοφανές, για την εποχή της κρίσης, ποσό των € 130,000 για την ενίσχυση του έργου των Παιδικών Χωριών SOS και συγκεκριμένα για το πρόγραμμα, που βοηθάει και στηρίζει οικογένειες, που έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη και πλέον δυσκολεύονται να προσφέρουν στα παιδιά τους ακόμα και βασικά αγαθά.

Η Τατιάνα αφιέρωσε το μεγαλύτερο χρόνο της εκπομπής στο έργο των Παιδικών Χωριών SOS και στο στούντιο ήταν καλεσμένοι ο κ. Γιώργος Πρωτόπαπας, Διευθυντής Παιδικών Χωριών SOS, η Δωροθέα Μερκούρη, που εργάζεται εθελοντικά αλλά και οικογένειες, που στηρίζονται από τα Παιδικά Χωριά SOS και μίλησαν για το έργο τους.

Με link από τη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης. Oι Onirama έγραψαν και αφιερώνουν το χριστουγεννιάτικό τους τραγούδι «Στη πόλη των αγγέλων» στα Παιδικά Χωριά SOS όπου και θα δοθεί μέρος των εσόδων από τις ψηφιακές πωλήσεις. 

Όπως κάθε χρόνο, είναι παράδοση τα παιδιά να έρχονται και να δίνουν το δώρο τους στην Τατιάνα, η οποία συγκινημένη δέχτηκε έναν πανέμορφο, χειροποίητο πίνακα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...