Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

To συγκινητικό βίντεο του Ν. Γκάλη με την αδικοχαμένη σύζυγό του, το 1987

Ο Νίκος Γκάλης είναι ένα τεράστιο κομμάτι του ελληνικού μπάσκετ, αλλά και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα. Ο ερχομός του στην Ελλάδα για τον Άρη ήταν μια ευτυχής συγκυρία. Για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που έγινε θρύλος στην Ελλάδα και την Ευρώπη, κυριαρχώντας τη δεκαετία του 80\', αλλά και την Εθνική ομάδα που κατέκτησε την κορυφή της ηπείρου μας!

Χθες ο Νίκος Γκάλης έκλεισε αισίως τα 55 χρόνια και χιλιάδες κόσμου στο διαδίκτυο, αντάλασσε βίντεο με τα κατορθώματα του μεγαλύτερου σκόρερ που γέννησε το ευρωπαϊκό μπάσκετ! Ψάχνοντας βρήκαμε πάρα πολλά στιγμιότυπα από αγώνες του Άρη και της Εθνικής ομάδας, αφιερώματα που έχουν κάνει κανάλια, αλλά και απλός κόσμος και φυσικά σπάνιες συνεντεύξεις που έχει δώσει ο Νικ.

Ένα βίντεο που ξεχωρίζει, όμως, είναι αυτό που ακολουθεί και είναι ακριβώς μετά τη λήξη του ημιτελικού του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, το 1987, κόντρα στην πανίσχυρη Γιουγκοσλαβία. Ο Βασίλης Σκουντής κυνηγάει για μια δήλωση τον Γκάλη, ο οποίος έχει στην αγκαλιά του τη γυναίκα του, Τζένη. Ένα χρόνο αργότερα, η Τζένη θα χάσει τη ζωή της σε ένα φοβερό τροχαίο δυστύχημα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...