Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Ashton Kutcher-Mila Kunis: Έπαψαν να κρύβονται!

Ένα μεγάλο έρωτα φαίνεται να ζουν ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis, με τους δύο ηθοποιούς να μη διστάζουν πλέον να εκφράζουν δημόσια τα τρυφερά αισθήματα που επέμεναν να κρύβουν για τόσο καιρό!

Περήφανοι για τη σχέση τους και έχοντας βαρεθεί πλέον το συνεχές «κρυφτούλι» με τους φωτογράφους, το ζεύγος εντοπίστηκε χθες σε πάρτι στα γυρίσματα της ταινίας για τη ζωή του Steve Jobs, που πρωταγωνιστεί ο Ashton, και φαίνεται πραγματικά να απόλαυσαν ελεύθερα ο ένας τη συντροφιά του άλλου!

Ο 34χρονος Kutcher, μετά τον πρόσφατο χωρισμό του από τη Demi Moore τον περασμένο Νοέμβριο, φαίνεται πως δεν άργησε να…προχωρήσει στην ερωτική του ζωή. Παρά το γεγονός πως το ερωτευμένο ζευγάρι δεν επιβεβαίωσε επίσημα τη σχέση τους, οι αγκαλιές και τα τρυφερά φιλιά δε δίνουν κανένα περιθώριο αμφιβολίας, με το διεθνή τύπο να μιλά πλέον για το νέο hot ζευγάρι της παγκόσμιας showbiz!

Η πανέμορφη Mila, όμως, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Elle Αυγούστου, επέμεινε πως οι δυο τους παραμένουν απλώς πολύ καλοί φίλοι, με την ίδια μάλιστα να δηλώνει «απολύτως ελεύθερη»! Οι συχνές εμφανίσεις του ζευγαριού όμως και οι χθεσινές εκδηλώσεις τρυφερότητας μεταξύ τους, μάλλον αναιρούν τα λεγόμενα της μελαχρινής ηθοποιού!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...