Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Ιωσήφ Μαρινάκης: Αποκαλυπτικές πόζες με τη σέξι σύντροφό του! (Φωτογραφίες)

Η γυμνάστρια με την οποία έχει δεσμό ο δημοφιλής ηθοποιός, αναστάτωσε όλη την Κορινθία με το λευκό brazilian που φορούσε στην παραλία και δικαιολογημένα "έκλεψε" την παράσταση από το σύντροφό της...

 
Στο Λουτράκι πέρασε το Σαββατοκύριακο ο 42χρονος ηθοποιός συντροφιά με την 37χρονη γυμνάστρια, με την οποία συμπλήρωσαν πέντε χρόνια σχέσης. «Πριν από ένα χρόνο, η Χρύσα μετακόμισε μόνιμα στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη. Προς το παρόν δεν σκέφτονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με γάμο», εξηγεί στο "ΟΚ!" φίλη του ζευγαριού.

Λόγω των θεατρικών υποχρεώσεων που έχει ο Ιωσήφ το φετινό καλοκαίρι -εμφανίζεται στην κωμωδία "Σ' αγαπάω αλλά..." στο Θέατρο Αθήνα- το ζευγάρι δεν μπορεί να προγραμματίσει πολυήμερες διακοπές, οπότε επιλέγει σύντομες εξορμήσεις σε κοντινούς προορισμούς.


Στο Λουτράκι διέμειναν στο ξενοδοχείο Πευκάκι του επιχειρηματία Βαγγέλη Μητρογιάννη, συζύγου της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου. Η 43χρονη ηθοποιός που βρέθηκε επίσης εκεί για λιγότερες από είκοσι τέσσερις ώρες, υποδύεται τη σύζυγο του Ιωσήφ Μαρινάκη αυτό το καλοκαίρι στη σκηνή.

«Το πρωί του Σαββάτου έφτασα πρώτη η Χρύσα μαζί με τον αδελφό της Δημήτρη, ενώ ο Ιωσήφ βρέθηκε κοντά τους αργά το ίδιο βράδυ, αμέσως μετά το τέλος της βραδινής παράστασης στην Αθήνα», καταλήγει η ίδια πηγή. Το πρωί της Κυριακής οι τρεις τους πήγαν μαζί για μπάνιο στην παραλία του Λουτρακίου και το απόγευμα επέστρεψαν στην Αθήνα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...