Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Δάφνη Βαλέντε: Παντρεύτηκε ινκόγκνιτο στο Σούνιο και δεν πήρε κανείς χαμπάρι


Η απόδειξη πως αν κάτι θέλεις να μην μαθευτεί... γίνεται, είναι ο γάμος που πραγματοποιήθηκε στο Σάββατο 21 Ιουλίου στο Σούνιο!



Οι πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν η πασίγνωστη σχεδιάστρια μόδας, Δάφνη Βαλέντε με τον επί χρόνια σύντροφό της, Μάνο. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, πριν λίγες ημέρες, παρουσία λίγων και καλών φίλων, χωρίς να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, λίγες ημέρες αργότερα η Δάφνη Βαλέντε ανακοίνωσε μόνη της το ευτυχές γεγονός της ζωής της, στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, ανεβάζοντας και φωτογραφίες από την βραδιά αλλά και αποδεικνύοντας πως το στυλ και το καλόγουστο αποτέλεσμα δεν χρειάζονται χρήματα αλλά αισθητική και καλή διάθεση.

Συγκεκριμένα η σχεδιάστρια έγραψε στο Facebook:

«Παντρευτήκαμε με τον Μάνο το Σάββατο 21/7 σε ένα ξωκλήσι στο Σούνιο παρουσία λίγων, στενών φίλων και των δύο μας. Το νυφικό μου ήταν από ύφασμα ζέρσευ 3,5 ευρώ το μέτρο, η νυφικό ανθοδέσμη, βασιλικός και η διακόσμηση του σπιτιού μας έγινε με πικροδάφνες και αμπέλια που κόψαμε! Τα αναφέρω γιατί πιστεύω ότι η απλότητα και η επιστροφή στην αισθητική του τόπου μας είναι βάλσαμο στα χρόνια της κρίσης! Και στα δικά σας!»
seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...