Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Οι διακοπές των Brad Pitt και Angelina Jolie σε Πύλο και Μεθώνη!

Απόβαση διάσημων στην Ελλάδα έχουμε το φετινό καλοκαίρι. Οι διάσημοι celebrities του Χόλιγουντ επέλεξαν την χώρα μας για τις φετινές διακοπές τους και απόλαυσαν τον ήλιο και τα γαλανά νερά των θαλασσών.
 
Μετά τις διακοπές διαρκείας του John Travolta, του Robert De Niro και του Jon Bon Jovi, μαθαίνουμε πως το ζευγάρι των Brangelina βρίσκεται στην Ελλάδα και έμεινε για λίγες μέρες στη μαγευτική Πύλο. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE το ζευγάρι έφθασε με ένα κότερο και έμεινε σε πολυτελέστατη σουίτα της περιοχής που διαθέτει πισίνα, τζακούζι, σάουνα και πολλές ακόμη ανέσεις.
 
Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie, όπως και άλλοι διάσημοι του διεθνούς jet set διάλεξαν την Πύλο για τις διακοπές τους. Το γνωστό ζευγάρι πέρασε μερικές μέρες στην περιοχή. Επισκέφθηκε τις παραλίες και πολλά μέρη της Πύλου, όπως τα Ανάκτορα του Βασιλιά Νέστορα, έκαναν τις βόλτες τους στην πλατεία και πέρασαν ήρεμα και χαλαρά τις διακοπές τους”, αναφέρει στο TLIFE ο δήμαρχος Πύλου κ. Δ. Καφαντάρης.
 
Ακόμη, το ζευγάρι δείπνησε στις παραδοσιακές ταβέρνες της Πύλου και γεύτηκε τοπικά εδέσματα και λιχουδιές. “Το ζευγάρι έφαγε στις ταβέρνες της περιοχές και δοκίμασε τη μεσογειακή διατροφή. Όπως ξέρετε, άλλωστε, ο Δήμος Πύλου - Νέστορος και η Κορώνη είναι η εμβληματική εικόνα της χώρας μας στην Unesco για τη μεσογειακή διατροφή”, συμπλήρωσε ο δήμαρχος.

Εκτός από τα τοπικά εδέσματα το ζευγάρι δοκίμασε και τα γνωστά λαλάγγια της Μάνης. Πρόκειται για ένα είδος ψωμιού-τηγανίτας που προμηθεύτηκε ο ίδιος ο Brad Pitt από γνωστό φούρνο της περιοχής.

Με βάση τους την Πύλο, έκαναν μικρές εκδρομές και εξορμήσεις στα γύρω χωριά της Πελοποννήσου, εξερευνώντας τις φυσικές ομορφιές. Ένας από τους προορισμούς τους ήταν και η Μεθώνη.
 
Το ζευγάρι ήρθε στη Μεθώνη πριν λίγες μέρες. Έκαναν βόλτα και πιθανότατα να επισκέφθηκαν το κάστρο. Έφθασαν στην Πύλο με κότερο και μένουν σε κεντρικό και πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής. Αυτές τις μέρες επισκέφθηκαν και άλλα χωριά γύρω από την Πύλο”, μας αποκάλυψε η Ελένη Μιχέλη, κάτοικος της περιοχής και κόρη του πρώην δημάρχου Μεθώνης.
 
 TLIFE
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...