Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Παραδέχτηκε το κέρατο η Στιούαρτ: «Τον αγαπώ τον Ρόμπερτ, λυπάμαι»

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το Us Weekly (που δείχνουν την 22χρονη να ερωτοτροπεί με τον 41χρονο σκηνοθέτη Ρούπερτ Σάντερς) την «ανάγκασαν» να εκδώσει ανακοίνωση όπου παραδέχεται τα πάντα.

«Ζητώ ειλικρινά συγνώμη για το πόνο και τη ντροπή που προκάλεσα στους ανθρώπους γύρω μου και σε όσους επηρεάστηκαν από τις πράξεις μου. Αυτή η στιγμιαία απερισκεψία βάζει σε κίνδυνο το πιο σημαντικό πράγμα της ζωής μου, τον άνθρωπο που αγαπώ και σέβομαι περισσότερο από οτιδήποτε, τον Ρόμπ. Τον αγαπώ, τον αγαπώ, λυπάμαι».

Αυτό δήλωσε η Κρίστεν Στιούαρτ για τον παράνομο δεσμό της με τον παντρεμένο σκηνοθέτη του Η Χιονάτη και ο Κυνηγός.Την ίδια ώρα που οι λεγεώνες φαν του Twilight μοιάζουν ανίκανοι να πιστέψουν ότι η αγάπη τους δεν είναι αιώνια. Και η πλευρά Πάτινσον τηρεί σιγή ιχθύος.

Όλα αυτά με αφορμή τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το US Weekly και δείχνει τους δυο τους να φιλιούνται παθιασμένα στο αυτοκίνητο του σκηνοθέτη κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.


Και μάλιστα τις ίδιες μέρες που στα πλατό βρισκόταν και η Λίμπερτι Ρος, η 33χρονη σύζυγος του σκηνοθέτη και πρώην μοντέλο, που στην ταινία υποδυόταν την μητέρα της Κρίστεν.

Σύμφωνα με τον φωτογράφο του Us Weekly «Δεν μπορούσε να χορτάσει ο ένας τον άλλο. Έκαναν διάλειμμα μόνο όταν άκουγαν κάποιον να περνάει».

Ενώ φίλοι του Πάτινσον δηλώνουν στo People «O Ρόμπ είναι αποσβολωμένος. Δεν το περίμενε αυτό από εκείνη».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...