Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

"Αν…". Δείτε το τρέιλερ της ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη!

Συγκεντρώνοντας ένα dream team συνεργείου και ηθοποιών, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, έχοντας κερδίσει την πίστη του mainstream κοινού από τη μικρή οθόνη ετοιμάζεται να κατακτήσει και τη μεγάλη.

«Αν...» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, trailer από Flixgr

Ομορφοι άνθρωποι, όμορφη Αθήνα, ένας έρωτας γεμάτος πάθος, οι εκπληκτικές πιθανότητες της ζωής. Σινεμά, δια χειρός Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η πρώτη κινηματογραφική δουλειά του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη είναι έτοιμη. Στις 29 Νοεμβρίου θα βγει στις αίθουσες από τη Village και αυτήν την Πεμπτη, 2 Αυγούστου, το τρέιλερ του «Αν…» θ’ αρχίσει να προβάλλεται στα σινεμά. Οι αναγνώστες του flix.gr έχουν τη δυνατότητα να το δουν πρώτοι, αποκλειστικά!

«Ενα διαφορετικό love story, σε μία εποχή που όλα αλλάζουν»: έτσι περιγράφουν το «Αν…» οι δημιουργοί του. Ολοι δεν έχουμε αναρωτηθεί πόσο μπορεί μία στιγμιαία απόφασή μας, να καθορίσει όλη μας τη ζωή; Ακριβώς αυτό συμβαίνει και στη ζωή του ήρωα της ταινίας, του Δημήτρη.



Αν ο Δημήτρης έβγαινε από το σπίτι του εκείνο το βράδυ θα γνώριζε τη Χριστίνα… Ενας έρωτας θα γεννηθεί και θα φτάσει μέχρι και σήμερα το 2012. Ενας έρωτας στην εποχή της κρίσης και των μεγάλων αλλαγών . Θα αντέξει; Είναι ο έρωτας η απάντηση σε όλο αυτό που ζούμε; Πόσο επηρεάζει μία οικονομική κρίση και πόσο μπορεί να διαλύσει τη σχέση ενός ζευγαριού; Συγχωρείται η απιστία; Και πόσο ίδιες είναι οι εποχές στο θέμα του έρωτα;

Αν όμως ο Δημήτρης εκείνο το βράδυ του 2009 δεν έβγαινε από το σπίτι του, δεν θα γνώριζε τη Χριστίνα και θα παρέμεναν δύο άγνωστοι στην ίδια πόλη… Ο χρόνος, ο τόπος και τα γεγονότα στη ζωή του Δημήτρη είναι κοινά... Η βασική διαφορά είναι ότι δεν είναι μαζί με τη Χριστίνα για να τα αντιμετωπίσει… Πόσο εύκολο είναι να ζει κάποιος μόνος του; Πόσο αντέχει ένας άνθρωπος τη μοναξιά ή αλλιώς την «ελευθερία»; Πόσο κοντά σου μπορεί να είναι ένας μεγάλος έρωτας και εσύ να μην τον βλέπεις; Θα γνωριστούν ποτέ ο Δημήτρης και η Χριστίνα;

Το «Αν…» είναι μία ιστορία από δύο διαφορετικές οπτικές γωνίες στον ίδιο χρόνο με κοινά γεγονότα και πρόσωπα… Ενα σενάριο με ήρωες έρμαια των γεγονότων και νέες διαδρομές που ίσως να μας οδηγήσουν σε έναν άλλο τρόπο σκέψης… Κοινός παρανομαστής όλων; Ο έρωτας.
Πρωταγωνιστές οι Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Μαρίνα Καλογήρου, αφηγητές της ιστορίας η Ελενίτσα και ο Αντωνάκης, η Μάρω Κοντού και ο Γιώργος Κωνσταντίνου, του «Η Δε Γυνή να Φοβήται τον Ανδρα», οι οποίοι, 45 χρόνια μετά τη γνωριμία τους είναι ακόμα μαζί, ερωτευμένοι, απόδειξη ότι καμιά φορά οι ιστορίες αγάπης είναι παντοτινές.

Το «Αν…», που γυρίστηκε μέσα σε 3 μήνες σε γειτονιές της Αθήνας, ξεκινά τη δική του ιστορία, που θα κορυφωθεί το φθινόπωρο στις κινηματογραφικές αίθουσες, διεκδικώντας μια θέση στα βιώματα του κοινού. Και κάτι μας λέει ότι θα το καταφέρει!

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...