Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Ε. Μενεγάκη: Νέα εμφάνιση με κίτρινο "καυτό" μπικίνι στην παραλία! (Φωτογραφίες)

Η Ελένη Μενεγάκη, πιο ανανεωμένη και σέξι από ποτέ, φόρεσε το ολοκαίνουργιο κίτρινο μπικίνι της και μας "χάρισε" μερικές ακόμη καλοκαιρινές πόζες, τις τελευταίες που κατέγραψε ο φακός στα Άχλα...

Ο έρωτάς της για τα Άχλα της Άνδρου ήταν κεραυνοβόλος. Από την πρώτη στιγμή που γνώρισε το συγκεκριμένο μέρος, η Ελένη Μενεγάκη δεν το αποχωρίζεται στιγμή. Όπως έχει αναφέρει πολλάκις και η ίδια, αυτή η τοποθεσία αποτελεί το ησυχαστήριό της και επιδιώκει να βρίσκεται εκεί όσο πιο συχνά μπορεί.

Ήρεμη, χαλαρή, ευδιάθετη, η Ελένη χαίρεται την κάθε της στιγμή μαζί με τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια. Αποτελούν τη μεγάλη αδυναμία της και λατρεύει να περνά χρόνο μαζί τους. Τις περισσότερες ώρες της ημέρας απολαμβάνουν όλοι μαζί τα καταγάλανα νερά του κυκλαδίτικου νησιού, ενώ αργά το απόγευμα επιστρέφουν στο ξενοδοχειακό συγκρότημα, όπου η Ελένη επιμελείται προσωπικά το μενού της οικογένειάς της.  

Από το πλευρό της φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύντροφός της, Μάκης Παντζόπουλος, καθώς στο πρόσωπό του έχει βρει την απόλυτη γαλήνη. Αναμφισβήτητα, το καλοκαίρι της πάει πολύ και το συνεχές χαμόγελο στο πρόσωπό της το αποδεικνύει περίτρανα.

Μέχρι στιγμής ελάχιστες είναι οι φορές που η γοητευτική παρουσιάστρια αποχωρίστηκε τον επίγειο παράδεισό της. Τη μία ήταν πριν από δύο περίπου εβδομάδες, καθώς έπρεπε να κάνει κάποιες συσκέψεις με τους συνεργάτες της εκπομπής της, "Ελένη", και η επόμενη ήταν πριν από λίγες ημέρες όταν ήρθε στην Αθήνα μαζί με το Μάκη Παντζόπουλο προκειμένου να εφοδιάσουν το συγκρότημα οικολογικού αγροτουρισμού με τρόφιμα και φαρμακευτικά είδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...