Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Θέλξη: Δείτε την με μαγιό! Αποκαλυπτικές φωτογραφίες...

Ανανεωμένη, ευδιάθετη και single εντόπισε ο φακός του "HELLO!" τη Θέλξη, στη Σαντορίνη. Η γοητευτική τραγουδίστρια αμέσως μετά την ολοκλήρωση του προγράμματός της στο "Romeo" κατευθύνθηκε στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" με προορισμό το μαγευτικό νησί των Κυκλάδων.



Συντροφιά με καλούς φίλους η τραγουδίστρια διέμεινε σε ξενοδοχειακή μονάδα λίγα χιλιόμετρα έξω από τα Φηρά με θέα το διάσημο ηφαίστειο. «Κάθε φορά που πατάω το πόδι μου στη Σαντορίνη, νιώθω την ενέργειά της να με συνεπαίρνει. Δε χορταίνω να απολαμβάνω και να φωτογραφίζω τη θέα από την καλντέρα. Το ίδιο βέβαια με γοητεύει και το ηλιοβασίλεμα που θεωρώ ότι είναι το ωραιότερο στον κόσμο», ανέφερε στο περιοδικό η Θέλξη λίγες μόνο ώρες μετά την επιστροφή της στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της τετραήμερης παραμονής της στο κυκλαδικό νησί η τραγουδίστρια έκανε θαλάσσιο σκι στην παραλία του Περίβολλου, μαγνητίζοντας πάνω της όλα τα αντρικά βλέμματα και αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Μια μέρα πριν αποχαιρετήσει τη Σαντορίνη και παρέα με φίλους, πραγματοποίησε μια μικρή κρουαζιέρα με σκάφος στο κοντινό νησάκι Θηρασιά, όπου μεταξύ άλλων είχε την ευκαιρία να κολυμπήσει και στα ζεστά ιαματικά νερά της Παλαιάς Καμένης.

Η Θέλξη αυτή την περίοδο συνεχίζει με επιτυχία τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, ενώ το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο "Στοίχημα" δια χειρός Master Tempo έχει μεγάλη απήχηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...