Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Κάντο όπως οι φίλες μας Eva και Gisele!

Δεν μπορεί κάθε φορά που βλέπουμε τις αστραφτερές κυρίες που εκπροσωπούν τους διάσημους οίκους ομορφιάς, να είναι πάντα μέσα στη χλιδή και στη λάμψη και δεν μιλάμε για τα περιοδικά οι στημένες φωτογραφίες μέσω photoshop, αλλά για  αληθινές παρουσίες σε event και gala.

Τι μυστικά έχουν οι Eva Mendes και η Gisele Bündchen και κλέβουν πάντα την παράσταση;

Διαβάστε 5 μυστικά όπλα που διαθέτουν και κάνουν την κάθε εξόρμηση τους μοναδική:

Αν θα κάνετε μια έξοδο τώρα που είναι καλοκαίρι, και θέλετε να φορέσετε ένα ντεκολτέ λίγο πιο βαθύ και πιο "χαλαρό"; Τότε χρησιμοποιήστε ταινίες διπλής όψης, κόψτε ένα μικρό κομμάτι και κολλήστε το μεταξύ δέρματος και υφάσματος. Έτσι θα αποφύγετε τα τυχόν ατυχήματα ειδικά τις βραδινές ώρες. Απλά φροντίστε να είναι μικρά διακριτικά κομμάτια για να μην φαίνονται.

Γρήγορο μυστικό για λεύκανση των δοντιών; Χρησιμοποιήστε μισή φράουλα και τρίψτε τα δόντια σας. Θα δείτε να γίνονται λευκά στο άψε-σβήσε. Απλά έχετε το νου σας, να μην αφήσετε υπολείμματα στα δόντια σας.

Χρησιμοποιήστε μικρά εσώρουχα strings τα οποία είναι χαμηλά και δεν θα έχετε κάποια «εμφάνιση» κατά τη διάρκεια κάποιας απότομης κίνησης και έτσι θα αποφύγετε τα αδιάκριτα βλέμματα.

Νιώσατε τα μαλλιά σας λιπαρά από την υγρασία; Αμέσως χρησιμοποιήστε λίγο ταλκ και τριφτέ τα. Θα δείτε ότι θα επανέλθουν στην φυσική τους μορφή και υφή. Απλά μην το παρακάνετε γιατί τότε θα έχετε πρόβλημα με το χρώμα.

Τέλος ένα μυστικό για τα πόδια, που το κάνουν συνέχεια η κυρίες στις πασαρέλες, είναι να χρησιμοποιήσετε λίγο βαζελίνη, στα σημεία, τα οποία το ψηλοτάκουνο σας, δημιουργεί τριβή. Θα αποφευχθεί, οποιαδήποτε φουσκάλα ή ερεθισμός να είστε σίγουρες. Το μόνο προσοχή, η βαζελίνη να είναι επώνυμη και προσοχή στο υλικό από το παπούτσι γιατί μπορεί να καταστραφεί.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...