Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Γυμνόστηθη κατά του Πατριάρχη

Μια απίστευτη … υποδοχή  περίμενε τον Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλο κατά την έναρξη της τριήμερης επίσημης επίσκεψης του στην Ουκρανία.

 Ο Πατριάρχης είχε μόλις κατέβει από το αεροπλάνο. Το κόκκινο χαλί είχε στρωθεί, στο αεροδρόμιο του Κιέβου, οι κοπέλες με τα άνθη και το παραδοσιακό καρβέλι σύμβολο της Ουκρανικής φιλοξενείας είχαν πάρει θέσεις, όπως και οι ιεράρχες που θα τον συνόδευαν. Και την ώρα που ο Κύριλος κατευθύνονταν προς το χώρο όπου είχαν τοποθετηθεί τα μικρόφωνα για τις πρώτες του δηλώσεις πετάχτηκε μπροστά του μια γυμνόστηθη καλλίπυγος νεαρά της γνωστής φεμινιστικής ομάδας Femen κραυγάζοντας «Σε εξορκίζω φύγε…»

Ευτυχώς για τον Πατριάρχη ένας ιερέας που είχε προβλέψει τι θα ακολουθούσε βλέποντας την νεαρά να τρέχει προς το μέρος τους όρμησε και εμπόδισε τη γυμνόστηθη να προσεγγίσει τον επικεφαλής της Ρωσικής ορθόδοξης εκκλησίας. Ως γνωστόν ο Κύριλλος αποτελεί κόκκινο πανί για αρκετούς λόγω της υποστήριξης του, προς τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Πάντως ο Πατριάρχης ψύχραιμος δεν σχολίασε το επεισόδιο και αρκέστηκε στο να ευλογήσει όλους τους Ουκρανούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...