Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

H Lady Gaga και ο έρωτας της με ιδιοκτήτη εστιατορίου στην Κρήτη

Μετά τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου ότι η Lady Gaga πρόκειται να χτίσει το "παλάτι των ονείρων της" στην Κρήτη και συγκεκριμένα σε οικόπεδο που αγόρασε το 2010 στην Ελούντα, σήμερα ξένα δίκτυα αποκαλύπτουν ότι κατά τη διάρκεια επίσκεψης αστραπής της εκκεντρικής τραγουδίστριας στην Κρήτη βρήκε τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο ιδιοκτήτη γνωστού εστιατορίου.

Συγκεκριμένα τo δίκτυο Entertaiment STV, αναφέρει ότι η Lady Gaga είναι τρελά ερωτευμένη με ιδιοκτήτη εστιατορίου στην Πλάκα, ονόματι Giovanni.

Οι δύο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο κατάστημα του Giovanni και η Lady, που ποτέ δεν μένει απαρατήρητη, βρήκε άλλον ένα λόγο για να επισκέπτεται το νησί.

Πηγή που επικαλείται το δίκτυο αναφέρει ότι η τραγουδίστρια θέλει συνεχώς να βρίσκεται στο πλευρό του έρωτά της και το παλάτι αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων που χτίζει στην Ελούντα, μαρτυρά ότι η Lady Gaga ήρθε στην Κρήτη για... να μείνει.

Ο Giovanni μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το Entertaiment STV, της μαθαίνει ελληνικά κάτι το οποίο της είναι από ότι φαίνεται ευχάριστο, καθώς η ίδια, σε εμφάνισή της στη Σαντορίνη το 2012 είχε εντυπωσιάσει, όπως φανερώνει και το παρακάτω βίντεο, με τις γνώσεις της στην ελληνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...