Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Ελένη : Οι αλλαγές στην εκπομπή της συνεχίζονται... Σε ποιους βγάζει κόκκινη κάρτα ;

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη κι αυτό το καλοκαίρι να ζει στον υπέρτατο βαθμό του αυτό που λέμε... "λίγο κρασί, λίγο θάλασσα (ή μάλλον πολύ...) και το αγόρι μου" ,όμως, μην νομίζετε πως δεν ασχολείται και με το στήσιμο της "Ελένης" της για του χρόνου !

Με άλλα λόγια; Εκεί που όλη μέρα λιάζεται στην παραλία και είναι αγκαλιά με το... αντιηλιακό της, φροντίζει που και που να επικοινωνεί και με τους στενούς της συνεργάτες, προκειμένου να παρακολουθεί το τι ακριβώς γίνεται στην ομάδα της, ποιες εκκρεμότητες υπάρχουν, τι πρέπει να αλλαχθεί ενόψει νέας σεζόν  και το πως ακριβώς πρέπει να σχεδιαστεί η δεύτερη τηλεοπτική σεζόν της "Ελένης" .

Ετσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν, μετά την Σοφία Χουντάση που όπως σας είπα και την περασμένη εβδομάδα αποφάσισε να μην κρατήσει και του χρόνου μαζί της, προχωρά τάχιστα στον... ανασχηματισμό και του υπόλοιπου πάνελ.

Μετά ,λοιπόν, από την Σοφία, κόκκινη κάρτα βγάζει και στον Πέτρο Δερμετζή, ενώ με τον Αλέξανδρο Μωρέλλα αναμένεται να κάνει κάποιες συζητήσεις περί τα τέλη του Αυγούστου και ύστερα να αποφασίσει για το αν θα υπάρξει συνέχεια στην συνεργασία τους.

Σταθερά δίπλα της κρατά τόσο τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, όσο και τον Γρηγόρη Γκουντάρα, ενώ στο πάνελ της απ΄ ότι όλα δείχνουν επιστρέφει η Κατερίνα Ζαρίφη. Ναι, για τόση... φαντασία μιλάμε !

Κανείς δεν αμφισβητητεί πως η Κατερίνα είναι ένα ταλαντούχο κορίτσι, όμως, και το να ζούμε την μέρα της... μαρμότητας δεν ξέρω αν έχει νόημα. Δεν ξέρω αν έχει νόημα να δούμε ξανά και ξανά και ξανά, τηλεοπτικές στιγμές και εικόνες τις οποίες έχουμε δει για πρώτη φορά και πριν από πέντε χρόνια και έκτοτε με ευλαβική συνέπεια επαναλαμβάνονται κάθε τρεις και λίγο στους δέκτες μας !

Και πάμε παρακάτω... Οσο αφορά στο γενικότερο στήσιμο της εκπομπής τώρα, μην περιμένετε τηλε-κοσμοιστορικές αλλαγές. Βλέπετε οι καιροί των παχιών αγελάδων πέρασαν, η κρίση έχει επιφέρει τρελό κούρεμα και στο μπάτζετ της εκπομπής της Ελένης, ενώ και η ίδια μην ξεχνάτε, πως σιχαίνεται τις αλλαγές και δη τις μεγάλες αλλαγές.

Μέχρι τώρα η Ελένη έχει κάνει δύο ραντεβού με την ομάδα της και με την εταιρία παραγωγής της εκπομπής, ενώ η επόμενη συνάντηση κλείστηκε για τις 20 Αυγούστου, που αναμένεται να επιστρέψουν και πάλι όλοι στο πόστο τους για να ξεκινήσουν τηλε-προετοιμασία και εκείνες τις ημέρες αναμένεται να αποφασιστεί και το ποιο θα είναι το δεύτερο νέο πρόσωπο - μετα την Κατερίνα Ζαρίφη - που θα κάτσει μαζί με την Ελένη στον καναπέ της εκπομπής της.

Οσο για το πότε θα κάνει πρεμιέρα ; Το ραντεβού τον Σεπτέμβρη που μας έκλεινε κάθε χρόνο, ξεχάστε το. Κατά πάσα πιθανότητα η καθημερινή, μεσημεριανή εκπομπή του Alpha θα βγει στον αέρα Δευτέρα 1 Οκτωβρίου, πρώτα ο Θεός, όπως θα έσπευδε να συμπληρώσει και η γιαγιά μου !
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...