Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Ποιος παρουσιαστής θα είναι… μες στην καλή χαρά;

Μπορεί το τηλεοπτικό τοπίο να παραμένει θολό αλλά σιγά σιγά, κάποια πράγματα βρίσκουν το δρόμο τους και κάποιοι παρουσιαστές τις εκπομπές τους.

Σε προηγούμενα κείμενα στο Newsit είχαμε επισημάνει ότι στον ALPHA προσπαθούν να κλείσουν τις περισσότερες, τουλάχιστον για όσα αφορούν τις εκπομπές που πρόκειται να βγουν στον αέρα τον Οκτώβριο. Βέβαια, από αυτό το πλάνο, εξαιρείται η «Ελένη» καθώς οι αποφάσεις για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη θα ληφθούν μετά τις 20 Αυγούστου.

Ωστόσο τα στελέχη του καναλιού της Κάντζας έχουν βάλει σκοπό αυτές τις μέρες να δουν τι θα γίνει με την εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» της Ναταλίας Γερμανού. Και για να μην υπάρξουν… περίεργες φήμες, να διευκρινίσουμε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την παρουσιάστρια, τουναντίον μάλιστα τις επόμενες μέρες θα πέσουν κι επίσημα οι υπογραφές στο συμβόλαιο για να συνεχιστεί η συνεργασία τους και την επόμενη σεζόν. Αυτό που εκκρεμεί όμως, είναι το ποιοι άλλοι θα είναι στην παρέα του «Μες στην καλή χαρά», αφού τα στελέχη του καναλιού της Κάντζας θέλουν να κάνουν αλλαγές στο παρεάκι της εκπομπής, αφού δεν κατάφεραν να δέσουν μεταξύ τους. Όπως έχουμε αναφέρει, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παραμείνει ο Θέμης Γεωργαντάς, ενώ με τους υπόλοιπους θα γίνουν συναντήσεις για να αποφασιστεί αν θα συνεχίσουν ή όχι.

Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκε μία συνάντηση των στελεχών του ALPHA με κάποιον παρουσιαστή και θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι την επόμενη σεζόν θα είναι ξανά στην εκπομπή. Και λέμε «ξανά» καθώς υπήρξε συνεργάτης της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αφού ήταν και αρχισυντάκτης της αλλά και μέλος της παρέας on camera.

Ο λόγος για τον Παύλο Σταματόπουλο που πριν από λίγες μέρες λοιπόν συζήτησε με στέλεχος του καναλιού για να επιστρέψει στην εκπομπή και να είναι στο παρεάκι της Ναταλίας, με την οποία άλλωστε τα προηγούμενα χρόνια αποδείχτηκε ότι υπάρχει χημεία και στον τηλεοπτικό αέρα. Να θυμίσουμε ότι ο Σταματόπουλος είχε αποχωρήσει από την εκπομπή του Alpha για να αναλάβει αρχικά την αρχισυνταξία στην ψυχαγωγική ενότητα του «Πρωινού ΑΝΤ1», ενώ τελικά ήταν μόνο στην παρέα του Χρήστου Φερεντίνου και της Σίσσυς Χρηστίδου. Τώρα λοιπόν, όπως όλα δείχνουν ο Παύλος θα επιστρέψει στην εκπομπή του ALPHA και την επόμενη σεζόν θα είναι «Μες στην καλή χαρά», μαζί με τη Ναταλία Γερμανού και το Θέμη Γεωργαντά. Το ποιοι άλλοι θα είναι στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του σαββατοκύριακου του ALPHA, θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες…!

Γρηγόρης Μελάς/newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...