Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Αυτή είναι η Χολιγουντιανή σταρ με το 30λεπτο sex tape προς πώληση [εικόνες]

Η -ψηφισμένη από το Esquire ως πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη το 2010- Μίνκα Κέλι συνειδητοποίησε με τρόμο πριν από λίγες μέρες ότι ο πρώην της προσπαθεί να πουλήσει 30λεπτο sex tape τους από την εποχή που ήταν ανήλικη.

Η κόρη του κιθαρίστα των Aerosmith με μια στρίπερ από το Λας Βέγκας κατάφερε, στα 32 της, να χτίσει με κόπο μια κινηματογραφική καριέρα, παίρνοντας αρκετά χρόνια ως «αγροτικό» στην τηλεόραση (Friday Nights Lights, Charlie's Angels). Και μη δίνοντας ποτέ δικαιώματα.

Μια ραγδαία ανοδική πορεία που αναμένεται ή να απογειωθεί ή να καταρρεύσει μετά την αναμενόμενη κυκλοφορία ενός sex tape από την εποχή που ήταν ανήλικη.

Σύμφωνα με το gossip site TMZ, η ταινία δείχνει το ζευγάρι μαζί σε ένα κρεβάτι, με την κάμερα τοποθετημένη πάνω σε τριπόδο, ώστε και οι δυο τους να μπορούν να παρακολουθούν τι κάνουν.

Κάτι που σημαίνει ότι πιθανό επιχείρημα των δικηγόρων της Μίνκα ότι δεν έχει δώσει την συγκατάθεσή της, να μην στέκει στο δικαστήριο.

Μοναδική περίπτωση να μην κυκλοφορήσει το sex tape είναι να επιβεβαιωθεί ότι η Κέλι ήταν ανήλικη. Κάτι που προκύπτει από τα τραγούδια της Brandy από το album Never Say Never του 1998 που ακούγονται στο ραδιόφωνο και τα οποία είχαν κυκλοφορήσει λίγες εβδομάδες πριν τα 18α γενέθλια της ηθοποιού.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...