Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Μακροπούλου-Δράγνης: Η επανασύνδεση, η μετακόμιση και η ανακαίνιση

Η κληρονόμος του οίκου Λαλαούνη, Λάουρα Μακροπούλου και ο εφοπλιστής, Γιάννης Δράγνης είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Η σχέση του ζευγαριού πέρασε μια κρίση αλλά τώρα όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν αφού τα παιδιά ξεπέρασε τα προβλήματα και πλέον κάνουν σχέδια για το κοινό τους μέλλον. Μάλιστα μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους γονείς των δυο νέων αφού τα παιδιά πριν λίγες ημέρες τους ανακοίνωσαν πως αποφάσισαν να συγκατοικήσουν.

Σύμφωνα με τη «real life», η Λάουρα και ο Γιάννης μετά το μικρό τους χωρισμό συνειδητοποίησαν πόσο ερωτευμένοι είναι και πως ο ένας δεν μπορεί να ζήσει μακριά από τον άλλο. Και μπορεί η ζωή του ερωτευμένου ζευγαριού να μοιράζεται μεταξύ Λονδίνου – εκεί δραστηριοποιείται η εταιρία Golden Port Ship Management την οικογένειας Δραγάνη, στην οποία ο Γιάννης είναι διευθύνων σύμβουλος – και Αθήνας, αλλά έχουν αποφασίσει να έχουν ως βάση τους τη Βουλιαγμένη, όπου βρίσκεται η υπέροχη βίλα της εφοπλιστικής οικογενείας.

Μάλιστα, η Λάουρα έχει ήδη αρχίσει να κάνει έρευνα αγοράς με σκοπό να βάλει την προσωπική της «σφραγίδα» στη διακόσμηση του σπιτιού. Προς το παρόν, οι δυο τους αποφεύγουν τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις, καθώς, έτσι και αλλιώς, ανέκαθεν διατηρούσαν χαμηλούς τόνους. Άνθρωποι από το περιβάλλον τους, πάντως, δεν αποκλείουν σύντομα να αποφασίσουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...