Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Θεά του Bollywood η πρώτη Ινδή... γυμνή στο «Playboy»

Κύμα οργής και έντονης κριτικής από τους συμπατριώτες της δέχεται η σταρ του Bollywood, Sherlyn Chopra, καθώς είναι η πρώτη Ινδή που φωτογραφίζεται γυμνή, για το ανδρικό περιοδικό «Playboy». Ακτιβιστές υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών αλλά και αρθρογράφοι στον Τύπο, την κατηγορούν για υπονόμευση του αγώνα κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης των γυναικών, τη στιγμή που η Ινδία αγωνίζεται για να ελέγξει τις συχνές επιθέσεις και τα σεξουαλικά εγκλήματα. «Σε μια εποχή που αθώες γυναίκες σε ολόκληρο το έθνος έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση και εξευτελισμό, αναρωτιέται κανείς εάν οι φωτογραφίες της Sherlyn Chopra βοηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση. Δεν είναι ειρωνεία οι απλές γυναίκες να προσπαθούν σκληρά να διασφαλίσουν τη σεμνότητά τους και η Chopra να ενθαρρύνει τις ηδονοβλεπτικές διαθέσεις;»

Η 28χρονη ηθοποιός ωστόσο σε συνέντευξη της στο ινδικό παράρτημα του BBC, υπεραμύνθηκε της απόφασής της, θεωρώντας ότι έγραψε Ιστορία, ως η πρώτη Ινδή, που φωτογραφήθηκε γυμνή για το ανδρικό περιοδικό! «Ασφαλώς και δεν είναι εύκολο να στέκεσαι γυμνή μπροστά στην κάμερα. Όμως κατάφερα να γίνω η πρώτη Ινδή που φωτογραφήθηκε γυμνή για το εξώφυλλο του «Playboy» και κανείς δεν μπορεί να μου αφαιρέσει αυτό το επίτευγμα! Η αδερφή μου είναι περήφανη που κατάφερα να το πετύχω. Μπορεί να μην το έχω πει ακόμη στη μητέρα μου, αλλά όταν το μάθει θα πρέπει να το αποδεχθεί».

Στη συνέντευξή της δεν παρέλειψε να πλέξει και το εγκώμιο του εκδότη Hugh Hefner, χαρακτηρίζοντας τον ως «καλύτερο άνθρωπο του κόσμου». «Είναι το είδωλό μου. Ζει σύμφωνα με τους όρους και τους προϋποθέσεις που έχει θέσει για τον εαυτό του. Αυτό σκοπεύω να κάνω κι εγώ. Να ζω σύμφωνα με τους δικούς μου όρους.» Η 28χρονη αναφέρθηκε και παράλληλα και στο όραμα του Hefner, να κάνει την καλύτερη φωτογράφιση για την επερχόμενη έκδοση του περιοδικού. «Η ομάδα του τελικά το πέτυχε! Έκανε την καλύτερη φωτογράφιση. Όταν οι άνθρωποι σε όλον τον κόσμο με δουν στο εξώφυλλο, θα πουν "oυάου"»!

Ο εκδότης Hugh Hefner ενημέρωσε μέσω του Twitter του, ότι μπορεί το περιοδικό να έχει απαγορευτεί στην Ινδία, όμως θα υπάρχει στο διαδίκτυο. Η φωτογράφιση αφορά το τεύχος Νοεμβρίου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...