Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Λονδίνο: Αυτοκτόνησε το μοντέλο ή την πέταξε από τον 12ο;

Τη ζωή της έχασε η 23χρονη Sahar Daftary πηδώντας από ύψος 45 μέτρων στο κενό. Όπως αποκαλύπτεται, το σάλτο μορτάλε της άτυχης γυναίκας έγινε αφότου είχε βρει, μία ώρα νωρίτερα, δύο συνοδούς κυρίων στο πολυτελές διαμέρισμα του πρώην συντρόφου της.  
 
Η Daftary βρέθηκε στο κενό από τον 12ο όροφο όπου βρισκόταν το διαμέρισμα του Rashid Jamil στο Μάντσεστερ. Είχε πάει εκεί έπειτα από έναν επεισοδιακό χωρισμό.

Ένας χρόνο νωρίτερα η καλλονή είχε παντρευτεί με ισλαμικό γάμο τον 37χρονο Jamil παρότι είχε ανακαλύψει πως ήταν ήδη κρυφά παντρεμένος και είχε και δύο παιδιά.

Μετά το θάνατό της, η αστυνομία συνέλαβε τον Jamil με την υποψία της ανθρωποκτονίας αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος χωρίς καμία κατηγορία.

Η οικογένεια της γυναίκας όμως κατήγγειλε πως η αστυνομία δεν είχε διεξάγει πλήρη έρευνα. Στην ακροαματική διαδικασία αποκαλύφθηκε πως δύο συνοδοί έμεναν στο διαμέρισμα του Jamil.

Την ημέρα του θανάτου της, η Daftary είχε φύγει από το σπίτι της στο Brentford για να συμμετάσχει σε μία επίδειξη μόδας στο Manchester. Καθώς είχαν νωρίτερα τσακωθεί στο τηλέφωνο, αποφάσισε να επισκεφθεί τον Jamil. Φτάνοντας στο σπίτι βρήκε δύο άλλες γυναίκες εκεί, κρυμμένες στο υπνοδωμάτιο.

Οι συνοδοί είπαν στο δικαστήριο πως το ζευγάρι είχε μία έντονη συζήτηση πριν η Daftary τις ανακαλύψει. Λίγο αργότερα έφυγαν από το διαμέρισμα και στις 9:30 η Daftary έκανε τη μοιραία «βουτιά».

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...