Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Καλομοίρα: Μας ανοίγει το στολισμένο της σπίτι

Χριστούγεννα μαζί με την οικογένεια της έκανε η τραγουδίστρια

Το χριστουγεννιάτικο σπίτι της άνοιξε η Καλομοίρα στο περιοδικό «ΟΚ» και φωτογραφήθηκε μαζί τον σύζυγό της και τα δίδυμα, δίνοντας παράλληλα μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης. 

Κρατώντας στην αγκαλιά της τον Νικόλα και τον Δημήτρη, τα δυο της παιδιά που της έχουν κλέψει την καρδιά, μίλησε για τα πρώτα τους γενέθλιά και για το πάρτυ που τους διοργάνωσε και αναφέρθηκε και στην δύσκολη περίοδο της εγκυμοσύνης της.

«Ήθελα το πάρτυ των γενεθλίων τους να μείνει αξέχαστο. Γι΄ αυτό και το προετοίμαζα μήνες τώρα… Αποφάσισα να έχει θέμα τους πειρατές. Με βοήθησε πολύ και η θεία μου που μαγείρεψε ελληνικό φαγητό και εγώ έφτιαξα cup cakes», λέει η γλυκιά μανούλα.
 


Η τραγουδίστρια μίλησε και για την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε και δήλωσε στο εβδομαδιαίο περιοδικό: «Τους πρώτους έξι μήνες ήμουν πολύ μελαγχολική. Το μεγαλύτερο σοκ το έπαθα όταν έφυγα από το μαιευτήριο και ήρθα στο σπίτι χωρίς τα παιδιά μου. Αλλά και μετά που μου τα έφεραν σκεφτόμουν ότι η ζωή μου δεν θα είναι ποτέ ίδια».



Όσο  για τα κιλά που έχασε η Καλομοίρα τονίζει:  "Κοιτούσα τον εαυτό μου στον καθρέπτη και έλεγα: «Δεν θα είμαι ποτέ ξανά αδύνατη»!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...