Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Ο μάγος μίλησε στην Όπρα για την "σεξουαλική επίθεση"

Ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ σπάει τη σιωπή του και μιλά ανοιχτά -πρώτη φορά- για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής επίθεσης, που λίγο έλειψε να κοστίσουν ακριβά στην καριέρα του.



Ο διάσημος μάγος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Οπρα Γουίνφρεϊ και δεν δίστασε να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούσαν τη δύσκολη αυτή στιγμή της ζωής του.

«Το να κατηγορηθεί αδίκως κάποιος για κάτι τόσο φρικτό είναι ένα καταστροφικό πράγμα για τον εαυτό του, τους φίλους του, την οικογένειά του. Οταν η αλήθεια αποκαλύπτεται -ξέρετε ότι εκείνη συνελήφθη, όχι εγώ-, τότε τα πράγματα που ξέρεις έρχονται στο φως» υποστήριξε ο 55χρονος Κόπερφιλντ.

Η γνωστή παρουσιάστρια τόνισε ότι ο κόσμος θυμάται την κατηγορία και όχι την αθώωσή του, για να συμπληρώσει ο καλεσμένος της ότι εκείνος ήταν το θύμα σε όλη την ιστορία και αυτό το γεγονός κάνει τη διαφορά.

Οι Αρχές στην Αμερική έκαναν επί δύο χρόνια έρευνα σχετικά με τις καταγγελίες της Λάσεϊ Κάρολ. Η πρώην «βασίλισσα της ομορφιάς» (αναπληρωματική Miss Washington) τον είχε κατηγορήσει ότι το 2007 την είχε φυλακίσει και της είχε επιτεθεί μέσα στην πολυτελέστατη βίλα του, στις Μπαχάμες.

Στη μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον του υποστήριξε ότι αρχικά είχε συμφωνηθεί να συνεργαστεί μαζί του στην προώθηση των shows του φημισμένου θαυματοποιού (οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο τέλος μιας παράστασης).

Το FBI και η τοπική αστυνομία είχαν αναλάβει την υπόθεση, αλλά ποτέ δεν αποδείχτηκε η κατηγορία εναντίον του. Ετσι έκλεισε τον φάκελο το 2010 και δύο εβδομάδες αργότερα εκείνη ήταν που έπεσε στα χέρια των Αρχών! Η Λάσεϊ Κάρολ συνελήφθη για ψευδείς ισχυρισμούς σεξουαλικής επίθεσης από έναν άλλον άντρα.


Χ. ΤΕΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...