Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Σε στενό κύκλο η κηδεία του Πολ Γουόλκερ

-Συγγενείς και φίλοι με οδύνη «αποχαιρέτησαν» τον αδικοχαμένο ηθοποιό


Δύο εβδομάδες μετά το θάνατό του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Λος Άντζελες, οι στάχτες του πρωταγωνιστή της ταινίας Fast and Furious και δημοφιλούς αμερικανού ηθοποιού Πολ Γουόλκερ, ενταφιάστηκαν το Σάββατο στο νεκροταφείο του Λος Άντζελες, αναφέρει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων. 



Σε πολύ κλειστό κύκλο, με συγγενείς και φίλους τελέστηκε η κηδεία του Paul Walker. συγκεντρώθηκαν προκειμένου σε μια μικρή τελετή το Σάββατο στο Forest Lawn Memorial Park να πουν το τελευταίο αντίο στον 40χρονο ηθοποιό, που άφησε την τελευταία του πνοή στις 30 Νοεμβρίου όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με τον φίλο του Ρότζερ Ρόντας συγκρούστηκε σε κολόνα και τυλίχτηκε στις φλόγες.


Σύμφωνα με πληροφορίες του RadarOnline, στην κηδεία του ηθοποιού, η απόφαση της οικογένειάς του ήταν να αποτεφρώσει τη σωρό του και σκοπεύει να μοιράσει τις στάχτες του ανάμεσα σε μια τεφροδόχο και σε μικρές θήκες, ώστε να μπορέσουν να πάρουν κάτι από αυτόν όλα τα μέλη της οικογένειάς του.


Πρακτορεία αναφέρουν οτι οι συγγενείς και φίλοι του αδικοχαμένου ηθοποιού, είδαν μια ταινία του αγαπημένου τους Paul. Mια ιδιωτική προβολή διοργανώθηκε , της τελευταίας ταινίας στην οποία πρωταγωνίστησε ο Walker, στο σινεμά του Los Angeles, Canada Flintridge Calif. Η ταινία είναι το θρίλερ «Hours», όπου ο Walker υποδύεται έναν άνδρα, που προσπαθεί να σώσει ένα μωράκι όταν «ξυπνά» ο τυφώνας Κατρίνα.  Η μόνη απούσα ήταν η κόρη του ηθοποιού, που είχε δει την ταινία με τον πατέρα της πριν λίγο καιρό στην επίσημη πρεμιέρα της και δεν άντεχε να ξαναβιώσει τις αναμνήσεις.


Το περασμένο Σαββατοκύριακο χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σε μια επιμνημόσυνη δέηση, την οποία οργάνωσαν οι θαυμαστές του, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του άτυχου ηθοποιού.

eirinika.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...