Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Η κηδεμονία των παιδιών του Μάικλ Τζάκσον στον ανηψιό του TJ

Η εξέλιξη της τελευταίες στιγμής στην ενδοοικογενειακή κρίση για το καλό των τριών παιδιών του Μάικλ Τζάκσον αλλά και της 82χρονης Κάθρην Τζάκσον που ήταν κηδεμόνας τους από το 2009 όταν πέθανε ο γιος της σε ηλικία 50 ετών ήταν η σημερινή απόφαση του δικαστηρίου.

Το δικαστήριο όρισε προσωρινό κηδεμόνα των τριών παιδιών του Μάικλ Τζάκσον τον ξάδερφό τους, τον 34χρονο TJ, γιο του Τίτο Τζάκσον.

Η κηδεμονία του 15χρονου Πρινς, της 14χρονης Πάρις και του 10χρονου Μπλάνκετ των παιδιών του Τζάκσον από τον ανιψιό του αποφασίστηκε μέχρι η γιαγιά τους να επιστρέψει και να αποκαταστήσει την επικοινωνία με τα εγγόνια της.

Ο δικαστής δήλωσε ξεκάθαρα πως η Κάθριν Τζάκσον δεν χάνει την κηδεμονία των παιδιών εξαιτίας δικών της πράξεων, αλλά για να προστατευθεί τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά από "πράξεις τρίτων".

Επίσης το δικαστήριο ζήτησε από την Ντέμπι Ρόου, τη βιολογική μητέρα του Πρινς και της Πάρις και την αγαπημένη φίλη του Μάικλ Τζάκσον, Νταϊάνα Ρος, να πληροφορηθούν τις εξελίξεις. Σύμφωνα με τη διαθήκη του Μάικλ Τζάκσον, αν η μητέρα του δεν μπορούσε για οποιοδήποτε λόγο να φροντίσει τα παιδιά του, τότε η κηδεμονία τους θα ερχόταν στα χέρια της Νταϊάνα Ρος.

Αυτή φαίνεται πως ήταν και η επιθυμία τω νπαιδιών προκειμένου να προστατευθούν από τους θείους τους, οι οποίοι κατηγορούνται από τη δικηγόρο της Κάθριν Τζάκσον πως την κρατούσαν παρά τη θέλησή της μακριά από τα παιδιά εδώ και δέκα περίπου μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...