Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

O Αγάθωνας λέει «ναι» σε γυμνή φωτογράφιση! (video)


Ανοιχτός στις προκλήσεις ο γνωστός ρεμπέτης και υποψήφιος του ελληνικού τελικού της Eurovision, Αγάθωνας, δηλώνει χωρίς αναστολές ότι δε θα είχε κανένα πρόβλημα να κάνει γυμνή φωτογράφιση, αφού στα νιάτα του έκανε γυμνισμό! 

Ανατρεπτικός και με χιούμορ, στη δύσκολη ερώτηση του Θέμη Γεωργαντά «για ποιον από τους τρεις αντιπάλους του θα στενοχωριόταν αν πάθαινε κάτι την παραμονή του τελικού», απάντησε «η Αγγελική Ηλιάδη, αρκεί να είναι καλά την επόμενη μέρα». Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο «εγκέφαλος» των Koza Mostra που εξομολογήθηκε στο Θέμη Γεωργαντά ότι θα έκανε γυμνό εξώφυλλο για ένα cd!

Ο Αγάθωνας Ιακωβίδης που γεννήθηκε στον Ευαγγελισμό του Λαγκαδά από γονείς Μικρασιάτες πρόσφυγες, το 1955, είναι υποψήφιος για το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το συγκρότημα Koza Mostra και ένα έθνικ τραγούδι σε στίχους Στάθη Παχίδη και μουσική Ηλία Κόζα! Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος «η Eurovision μπορεί να μην είναι διαγωνισμός ρεμπέτικου ή να μην έχει σχέση με το ρεμπέτικο, αλλά κανείς δεν απαγόρευσε κάποιο είδος. Εξάλλου το τραγούδι με το οποίο συμμετέχω δεν είναι ρεμπέτικο, ούτε πάω με κάποιο κλασικό του Βαμβακάρη ή του Τσιτσάνη, τονίζοντας παράλληλα με νόημα «εφέτος που η Eurovision γίνεται 58 χρονών και εγώ γίνομαι 58 χρονών θα το γιορτάσω στη Σουηδία»!

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...