Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Τα συγκινητικά λόγια του Γιάννη Ζουγανέλη για τον Σάκη Μπουλά

Με συγκίνηση αλλά και μεγάλη αγάπη μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης για τον καλό του φίλο Σάκη Μπουλά, ο οποίος σταμάτησε τις εμφανίσεις του στην «Ακτή Πειραιώς», για λόγους υγείας.


Ο Γιάννης Ζουγανέλης, ένας από τους «Γκαγκαντίν» και στενός φίλος του καλλιτέχνη , μιλώντας στο star.gr, εξήγησε ότι αυτή η απόφαση ελήφθη από κοινού, μιας και «νιώσαμε ότι κουράζεται. Η ενέργεια που απαιτούνταν, δεν του έκανε καλό».


Ο Σάκης Μπουλάς, παρά την επιθυμία του να συνεχίσει ώστε να μην αφήσει «τρύπα» στο σχήμα, αναγκάστηκε να υπακούσει στις οδηγίες του γιατρού του, ο οποίος όπως μας ενημέρωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης, «του το συνέστησε. Υποβάλλεται σε θεραπείες και του απορροφούσε πολλή ενέργεια όλο αυτό».

Ωστόσο, επειδή ο καλλιτέχνης είναι πολύ υπεύθυνος τόσο ως άνθρωπος όσο και ως επαγγελματίας, στεναχωρήθηκε από αυτή την εξέλιξη, θεωρώντας πως θα δημιουργηθεί «κενό» στο πρόγραμμα, αισθανόμενος ευθύνη που αποχωρεί προσωρινά.

Οι καλοί του φίλοι και συνεργάτες όμως, ήταν εκεί για να τον καθησυχάσουν, εξηγώντας του πως αυτό είναι για το καλό του, και πως το κενό θα καλυφθεί άμεσα. Όπως και έγινε.

Οι «Γκαγκαντίν» θα συνεχίσουν στην «Ακτή Πειραιώς» έως και το Σάββατο του Λαζάρου όπως μας είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος έστειλε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα, λέγοντας:

«Εμείς θα τον περιμένουμε! Μακάρι οι συνθήκες να του το επιτρέψουν να επιστρέψει!»

Πάντως σε αυτή τη μάχη ο Σάκης Μπουλάς δεν είναι μόνος του.

Εκτός από τους καλούς του φίλους (Γιάννη Ζουγανέλη και Λαυρέντη Μαχαιρίτσα) που τον στηρίζουν, στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή βρίσκεται και η αγαπημένη του, Αλεξάνδρα Ούστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...