Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Περράκη για Μουρούτσο: Το ότι είσαι καλός με τα παιδιά, δεν σημαίνει πως θα γίνεις καλός πατέρας

H Αναστασία Περάκη μιλάει για πρώτη φορά σε περιοδικό για τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Μουρούτσο.


«Η κόρη μου έχει πια το δικό της πρόγραμμα στην Αίγινα. Νομίζει ότι είμαστε ακόμη διακοπές, δεν ξέρω αν το έχει συνειδητοποιήσει ότι έχουμε μετακομίσει εκεί. Πάει σχολείο εκεί, έχει φίλους. Το περίμενα πιο δύσκολο για εκείνη, αλλά με διέψευσε», αναφέρει η Αναστασία Περάκη που πλέον μένει μόνιμα με την κόρη της στην Αίγινα.


«Φοβάμαι τις λέξεις που θα χρησιμοποιήσω για να μη δημιουργήσω λάθος εντύπωση. Θέλω να της περάσω τα σωστά μηνύματα. Όταν μιλάμε ειλικρινά και με απλές κουβέντες, τα παιδιά καταλαβαίνουν. Θέλω να της το εξηγήσω όσο πιο απλά γίνεται», αναφέρει σχετικά με το διαζύγιο και πως θα το παρουσιάσει στη κόρη της.

«Έναν μπαμπά τον βλέπεις όταν γίνεται μπαμπάς. Όταν είστε ζευγάρι, είναι λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα. Ο καθένας έχει τις ευθύνες του και τις υποχρεώσεις του, τις οποίες διεκπεραιώνει όπως εκείνος πιστεύει. Όταν έρχεται ένα παιδί, οι ευθύνες γίνονται κοινές. Εκεί βλέπεις αν κάποιος κάνει για μπαμπάς 100%. Δε σημαίνει ότι επειδή κάποιος είναι καλός με τα παιδιά των άλλων, θα γίνει καλός πατέρας. Το μεγαλύτερο ρόλο στο παιδί τον είχα εγώ. Ο Μιχάλης δούλευε πάρα πολύ και είχε λίγο χρόνο να βλέπει το παιδί. Όμως, με τον τρόπο του, της περνούσε τα πράγματα που ήθελε.Μετά τον ερχομό του παιδιού, μας πήρε αρκετό καιρό για να βρούμε τις ισορροπίες μας ως ζευγάρι. Εγώ πέρασα πολλές ψυχολογικές μεταπτώσεις μετά την εγκυμοσύνη μου. Έμενα όλη μέρα με το παιδί στο σπίτι, γεγονός που ήταν τεράστια αλλαγή για μένα, που είχα μάθει να δουλεύω. Έκανα δουλειές στο σπίτι, μαγείρευα, έπλενα, και σιδέρωνα. Συνήθως οι άντρες δεν αλλάζουν το πρόγραμμά τους μετά τον ερχομό του παιδιού. Μας πήρε ένα χρόνο να βρούμε ξανά τα πατήματα μας... Εγώ δεν είχα τους δικούς μου, ζούσαν όπως και τώρα, στην Αίγινα» ολοκληρώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...