Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

«Έδειραν» τον Αλέξη Κούγια και την πρώην βουλευτή Νατάσα Ράγιου


Ο Αλέξης Κούγιας μισός καλοντυμένος και μισός χτυπημένος και κακοποιημένος φωτογραφίζεται μαζί με την πρώην βουλευτή, τη Νατάσα Ράγιου για τις ανάγκες περιοδικού της Πάτρας θέλοντας να δώσει το δικό του μήνυμα κατά της βίας. 


«Οποιαδήποτε μορφή εθισμού οδηγεί στην αυτοκαταστροφή. Το παιχνίδι που παίζεις με τον πραγματικό σου εαυτό, δε βγάζει πουθενά. Ο διχασμένος σου εαυτός δεν μπορεί να κρύψει αυτό που σου κατασπαράζει τα σωθικά. Τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, δημιουργούν σύγχυση, απειλούν κάθε ομαλή λειτουργία του οργανισμού και σου καταστρέφουν τη ζωή», δηλώνει ο γνωστός ποινικολόγος και πρόεδρος της Παναχαϊκής στο περιοδικό PE Magazine για την καμπάνια που κάνει κατά της βίας και των ναρκωτικών.


Από την άλλη η Νατάσα Ράγιου φωτογραφίζεται με ένα ποτήρι κρασί μπροστά σε έναν καθρέφτη με τα δάκρυα να της έχουν χαλάσει το μακιγιάζ και στο προφίλ της στο Facebook γράφει γι΄αυτό το πρότζεκτ «Ε λοιπόν εγώ που πίνω μόνο νερό, φωτογραφήθηκα ως ..αλκοολική και εξαρτημένη από χάπια, για την καμπάνια του PE Magazine κατά του αλκοολισμού και των ναρκωτικών. Κόντρα ρόλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...