Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Stan: Το 2014 θα είναι μια κομβική χρονιά για μένα

«Θα αλλάξουν πολλά πράγματα, θα το δείτε κι εσείς»


Στα γυρίσματα του νέου του video για το τραγούδι «Να με ερωτευτείς», στο οποίο κάνει και μία guest εμφάνιση ο Γιάννης Αϊβάζης συνάντησε η κάμερα μεσημεριανής εκπομπής τον Stan, ο οποίος μίλησε για τα νέα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και την προσωπική του ζωή.


«Προσωπικά δεν είμαι fan του διαγωνισμού. Δεν ξέρεις ποτέ όμως. Στη ζωή έχω μάθει να μην λέω ποτέ όχι και σε πολλά πράγματα να μην είμαι απόλυτος», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Μελέτησέ το!» για το αν θα τον ενδιέφερε να πάρει μέρος στη Eurovision.

Όσο για την προσωπική του ζωή και το αν είναι ερωτευμένος; «Είναι περίοδος αλλαγών για μένα. Δεν είμαι σίγουρος, δεν ξέρω... Είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα μέσα μου. Το 2014 θα είναι μια κομβική χρονιά για μένα και θα αλλάξουν πολλά πράγματα, θα το δείτε κι εσείς», είπε ο νεαρός τραγουδιστής.

Τέλος, ο Stan απάντησε και στις φήμες που υποστήριζαν ότι βρίσκεται σε κόντρα με τους συνεργάτες του στο «Teatro», Πάολα, Παντελή Παντελίδη και Τάμτα: «Πραγματικά, είναι αστείο! Με την Πάολα μιλάμε συνεχώς, κάνουμε πλάκα μέσα από τα μηνύματα, με τον Παντελή πάμε για μπάλα και με την Τάμτα είμαστε όλη μέρα μαζί!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...