Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Γυρίσαμε 12 χρόνια πίσω – Η Φωτεινή απαντά (ξανά) στην Άσπα: Είναι ερωτευμένη μαζί μου [βίντεο]

Ακόμα δε λέει να κοπάσει η σκόνη που σηκώθηκε από την τηλεοπτική παρουσία της Άσπας Τσίνα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και την προσπάθεια της να αναβιώσει τα περασμένα και κυρίως τις κόντρες της με την Κατερίνα Κούκα και τη Φωτεινή Τσιτσίγκου. Μετά την πρώτη, ήρθε η σειρά της Φωτεινής να απαντήσει στην Άσπα και να αναβιώσει κόντρα 12 χρόνων.


Μιλώντας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, η Φωτεινή Ράλλη πλέον, σχολίασε με το ίδιο νεύρο που είχε κάνει και μες στο σπίτι τα όσα είπε η Άσπα Τσίνα.


«Ότι θα μιλούσα ξανά γι' αυτό το πράγμα δεν το περίμενα μετά από 12 χρόνια. Είναι κακός άνθρωπος για μένα. Όταν ένας άνθρωπος μιλάει για κάποιον άλλον και λέει τόσα κακά πράγματα, χωρίς να του έχει δώσει κανένα δικαίωμα, τι να πω. Τώρα που βγήκε φαίνεται ότι δεν με έχει ξεπεράσει ακόμα. Με αγαπάει, είναι ερωτευμένη μαζί μου. Σίγουρα. Φαίνεται ότι δεν είμαι του επιπέδου της, γιατί το επίπεδό της δεν το φτάνει κανείς» ανέφερε η Φωτεινή και μίλησε για το μπλουζάκι που ήταν η αφορμή να τσακωθούν για την πρώτη ιστορική φορά.

«Ντροπή! Έλεος. Μόλις το άκουσα, τρελάθηκα. Είναι δυνατόν; Ας πάει στον Αντ1 να ζητήσει το υλικό για να δούμε που είναι το μπλουζάκι της Άσπας. Αν θέλει, όμως, μπορώ να της αγοράσω εγώ 2-3 να της τα στείλω. Από τη λαϊκή όμως, γιατί παραπάνω δεν πάει».

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...