Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Δήμος Αναστασιάδης: «Με έβγαλαν κοκάκια και πρεζάκια. Αυτό με στενοχώρησε πολύ»!

Ο Δήμος Αναστασιάδης σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν ένα χρόνο στον Πέτρο Κωστόπουλο είχε πει πως του αρέσει η Πάολα και ότι σκεφτόταν να της γράψει και τραγούδι.  


Σήμερα σκέφτεται το ίδιο; «Δεν μου αρέσει ο χώρος που τραγουδάει, αλλά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω πως έχει εκπληκτική φωνή. Έχει τύχει να την ακούσω να τραγουδά μόνο με ένα πιάνο και πραγματικά είναι μια απίστευτη φωνή. Εκεί εστιάζω» δηλώνει στο περιοδικό «People».


Όσο για το ποιες τραγουδίστριες θεωρεί πως ξεχωρίζουν στην Ελλάδα; «Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, όπως και η Νατάσα Μποφίλιου είναι τραγουδίστριες με δυνατότητες και ξεχωρίζουν» λέει.

Στο παρελθόν γράφτηκαν ανακρίβειες για εκείνον πως παίρνει ουσίες, πώς ξεκίνησε όλο αυτό; «Κάποια περίοδο είχα αδυνατίσει και γράφτηκε πως έπαιρνα ναρκωτικά. Με έβγαλαν κοκάκια και πρεζάκια. Αυτό με στενοχώρησε πάρα πολύ, διότι είμαι εντελώς κατά των ναρκωτικών» εξομολογείται.

Αυτή την περίοδο ο ταλαντούχος τραγουδιστής βρίσκεται στο στούντιο, καθώς ολοκληρώνει τη νέα του δισκογραφική δουλειά, αλλά και στο «The Voice«, αφού είναι σύμβουλος στην ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...