Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

'Ανεργος ο Αγάθωνας

Πέρσι σχεδόν τέτοια εποχή ήταν στις δόξες του, αφού το όνομά του φιγούραρε στους υποψηφίους για την Eurovision. Όταν δε επιλέχθηκε να μας εκπροσωπήσει μαζί με τους Koza Mostra, ο Αγάθωνας πρωταγωνιστούσε σχεδόν καθημερινά στα ΜΜΕ, αφού διέθετε καυστικό λόγο και άποψη.


Φέτος, ωστόσο, είναι μία δύσκολη χρονιά για το ρεμπέτη, που είδε, έπειτα από πολλές δεκαετίες στο χώρο, τη φήμη του να απογειώνεται, λόγω ενός μουσικού διαγωνισμού.


Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», έχει πέσει θύμα της οικονομικής κρίσης, αλλά και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα νυχτερινά μαγαζιά και η διασκέδαση.

Ο Αγάθωνας, που έκανε σήμα κατατεθέν το μουστάκι στην Eurovision της Σουηδίας, ενώ το ανατρεπτικό του χιούμορ δεν πέρασε απαρατήρητο, αυτή την περίοδο δεν έχει κάποια πρόταση για δουλειά και ζει στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, κοντά στους δικούς του, περιμένοντας το τηλέφωνό του να χτυπήσει. Στις αρχές του φθινοπώρου, ο ρεμπέτης είχε έρθει στην Αθήνα, όπου έκανε κάποιες live εμφανίσεις, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά όσο τα περίμενε κι έτσι επέστρεψε και πάλι στη Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος πάντως δεν τα έχει βάψει μαύρα, αφού ακόμη και στους δικούς του ανθρώπους αστειεύεται, λέγοντας «τώρα που είμαι στο σπίτι δεν έχω και έξοδα», προσπαθώντας έτσι να αυτοσαρκαστεί, για να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Παράλληλα, όμως, ο καλλιτέχνης σκέφτεται να πάει στην Αμερική, αφού οι μόνες προτάσεις που έχει είναι για κάποιες συναυλίες εκεί, χωρίς να είναι όμως κάτι σίγουρο.

Όσον αφορά τις σχέσεις του με τους Koza Mostra, εξακολουθούν και είναι καλές, ωστόσο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της μπάντας, έχουν αρκετό διάστημα να μιλήσουν.

Πάντως, ο Αγάθωνας, παρά τις δυσκολίες, προσπαθεί να δει τα πράγματα αισιόδοξα, αφού έτσι είναι κι ως άνθρωπος. Στο πλευρό του έχει άλλωστε την οικογένειά του, αλλά και τους καλούς του φίλους.

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...