Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Ο μελαχρινός ανιψιός της Αλίκης που περπατάει στις πασαρέλες και κόβει την ανάσα

Σταύρος Βουγιουκλάκης. Σε αυτό το όνομα ακούει ένα από τα πιο ανερχόμενα και «καυτά» μοντέλα της Ελλάδας. Εντυπωσιακός, καλογυμνασμένος και με επίθετο που παραπέμπει στη μεγάλη σταρ ο νεαρός Σταύρος χαράζει το δικό του δρόμο στο λαμπερό χόρο της σόουμπιζ.


Μιλώντας στο Down Town Κύπρου πριν από περίπου ένα χρόνο ο Σταύρος Βουγιουκλάκης εξήγησε πως την... είσοδό του στο χώρο της μόδας την οφείλει στον Βασίλειο Κωστέτσο με τον οποίο έκανε κάποιες δουλειές στην αρχή της καριέρας του. Ταυτόχρονα, όπως επίε έκανε και άλλα πράγματα, καθώς είναι γυμναστής. Ετσι έπαιζε μπάσκετ, έκανε personal training και δούλευε σε κλαμπς.


Οσον αφορά το διάσημο επώνυμό του; Οπως αποκαλύπτει υπάρχει κάποιος βαθμός συγγένειας με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Είναι μακρινή μου θεία. Υπάρχει ένας βαθμός συγγένειας, αλλά δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ακριβώς... Είχαμε πάει με τους γονείς μου σε μια παράσταση, αλλά τη θυμάμαι ελάχιστα. Δεν την έχω γνωρίσει, ούτε και τον γιο της. Δεν με έχει βοηθήσει επαγγελματικά το επώνυμο, αλλά δεν έχω προσπαθήσει και να το χρησιμοποιήσω», είχε πει χαρακτηριστικά μιλώντας στο Down Town Κύπρου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...