Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Ν. Παπαδημητρίου - Α. Αλμπάνης: Μιλούν για τη σχέση τους!

Υπήρξαν ζευγάρι; Εκείνος είναι τώρα με την Δούκισσα Νομικού; Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Αντίνοος Αλμπάνης, που αυτή την περίοδο παίζουν μαζί στον "Τρωικό Πόλεμο", απαντούν για τα όσα ακούγονται για τη σχέση τους.


Μιλώντας στο ΟΚ! η Ντορέττα Παπαδημητρίου, λέει:
"Όλο αυτό το διάστημα έχουν γραφτεί και ειπωθεί διάφορα σε σχέση με τον Αντίνοο, τα οποία δεν έχω σχολιάσει ποτέ. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει αυτό που θέλει. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι είμαστε φίλοι... Όλα τα υπόλοιπα αφορούν μόνο εμένα και δεν έχω καμιά διάθεση να τα μοιράζομαι στις συνεντεύξεις μου".


Στην ίδια ερώτηση, ο Αντίνοος Αλμπάνης απαντά:
"Μα φυσικά είμαστε φίλοι με τη Ντορέττα. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ. Έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές και συνεργαζόμαστε ξανά τώρα στον Τρωικό Πόλεμο"

Για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Αντίνοο Αλμπάνη να παίζει στον "Τρωικό Πόλεμο" με την "πρώην" Ντορέττα και την "νυν" Δούκισσα, ο ίδιος σχολιάζει: "Τα διαβάζω σαν ένα Άρλεκιν που έχει κεντρικό ήρωα εμένα και διασκεδάζω. Δεν πρόκειται όμως ποτέ να μπω στη διαδικασία ούτε να τα επιβεβαιώσω ούτε να τα διαψεύσω, γιατί θέλω να κρατάω αποστάσεις από αυτό το κομμάτι της δημοσιότητας".


Όσο για το αν έχει φλερτάρει τη Δούκισσα..."Ως Πάρης κάθε μέρα. Ως Αντίνοος όχι".

Ο ίδιος διευκρινίζει ότι με την Δούκισσα το μόνο που έχουν είναι μια υπέροχη συνεργασία αλλά... δεν αποκλείει να τη δει ερωτικά. "Ερωτικά θα μπορούσα να δω ακόμα και τις πέτρες. Είμαι ερωτιάρης. Ενδεχομένως να μπορούσα να τη δω ερωτικά".

Συμπληρώνει όμως, ότι το ίδιο ισχυει και για την Ντορέττα. "Ειναι και οι δύο πολύ όμορφες και ταλαντούχες γυναίκες κι εμένα το ταλέντο με ελκύει..."

Περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...