Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μιλά πρώτη φορά για το γιο του, τη μητέρα και την απόφαση να γίνει πατέρας [βίντεο]

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση ο Φώτης Σεργουλόπουλος μιλά για πρώτη φορά για το νεογέννητο γιο του και τη μητέρα του παιδιού του, ενώ απαντά και στα κακεντρεχή σχόλια που ακούστηκαν για την απόφασή του να γίνει πατέρας. «Δεν χρειάζομαι άδεια για να κάνω παιδί», ήταν χαρακτηριστική ατάκα του .


Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του, ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι ήθελε εδώ και χρόνια να γίνει πατέρας και αρχικά σκεφτόταν την υιοθεσία. Μιλώντας στην εκπομπή «Μίλα» αναφέρθηκε στην γυναίκα με την οποία απέκτησε τον γιο του αλλά και σε όσους τον επέκριναν για την απόφασή του αυτή. «Η απόφαση να κάνω παιδί ήταν πολύ συνειδητή, ήξερα πολύ καλά τι έκανα», ξεκαθάρισε.


Όπως είπε, η ιδέα της υιοθεσίας του μπήκε χάρη σε μία φίλη του στη Γαλλία που έχει υιοθετήσει δύο κοριτσάκια από την Γουατεμάλα. «Μου είχε πει ένα δρόμο που θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, αλλά δεν ήταν εύκολο και καλά κάνουν και έχουν δυσκολίες. Πρέπει να προσέχει ο οποιοσδήποτε θα πάρει ένα παιδί που είναι σε μια κατάσταση λίγο περίεργη» και έτσι, εξήγησε, «κατέληξα ότι θα ήθελα να κάνω ένα δικό μου παιδί και βρέθηκε ένας άνθρωπος που σέβομαι και έχω εμπιστοσύνη και με αυτήν έκανα τον γιο μου».

Σήμερα, «έχω ένα παιδί που είναι δικό μου, με μία γυναίκα που είναι δικό της και έχουμε τον γιο μας. Αυτό είναι κάτι που δεν χρειάζεται να πάρω την άδεια από κανέναν! Ένας άνδρας στην ωριμότητά του μπορεί να έχει ένα παιδί, αν θέλει και μπορεί να το κάνει. Είναι η μάνα του και είμαι ο μπαμπάς του ... Ζω μια πολύ μεγάλη ευτυχία! Μεγαλώνω ένα παιδί μαζί με την οικογένειά μου... Όταν το έπιασα πρώτη φορά στα χέρια μου, χέστηκα από την χαρά μου», ανέφερε χαρακτηρισιτκά και ξεκαθάρισε απαντώντας στους επικριτές του: «Κάνω πράγματα που με κάνουν ευτυχισμένο, δεν με νοιάζουν τα αρνητικά σχόλια. Δεν έχω να δώσω λόγο σε κανέναν για την προσωπική μου ζωή».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος χαρακτήρισε μειωτικό και άκομψο να λέει κάποιος ότι ένα παιδί δεν μεγαλώνει σωστά με τον ένα γονιό μόνο, «Θα δώσω», είπε, «εξηγήσεις στο παιδί μου στο μέλλον για οποιοδήποτε αρνητικό σχόλιο αφορά εμένα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...