Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Αυτή είναι η κοκκινομάλλα αστυνομικός σύντροφος του Χαϊκάλη την οποία απέσπασε στο γραφείο του

Ο Παύλος Χαϊκάλης έχει την κοκκινομάλα αστυνομικό σύντροφό του πάντα στο πλευρό του. Και στον ελεύθερο χρόνο και κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεών του που απορρέουν από τη βουλευτική του ιδιότητα καθώς την απέσπασε στο πολιτικό του γραφείο.


Σύμφωνα με τον ιστότοπο parapolitika.gr, η Μαρία Λύκου, η σύντροφος δηλαδή του Παύλου Χαϊκάλη, απεσπάσθη από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου υπηρετούσε, στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ.


Το ζευγάρι είναι μαζί τα δύο τελευταία χρόνια και ο Παύλος Χαϊκάλης, θέλοντας προφανώς να έχει την όμορφη Μαρία συνεχώς δίπλα του, ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε με το που εξελέγη βουλευτής ήταν να την αποσπάσει στο πολιτικό του γραφείο. «Ναι, είμαι ερωτευμένος. Δεν ξέρω ακόμα για γάμο, θα δούμε. Ας μη βιαζόμαστε. Κανείς δεν ξέρει ποτέ τι θα γίνει. Ο,τι θελήσει ο Θεός», δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του ο δημοφιλής ηθοποιός, αφήνοντας να εννοηθεί ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας, κάτι το οποίο, όπως έχει πει, δεν θεωρεί ταμπού.


Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα parapolitika.gr, επειδή δεν προβλεπόταν η απευθείας απόσπαση της αρχιφυλάκου κυρίας Λύκου, ακολουθήθηκε μία σύνθετη διαδικασία, ώστε η γοητευτική Μαρία να καταλήξει κοντά στον Παύλο Χαϊκάλη. Οπως αναφέρει η ίδια πηγή η αρχιφύλακας μετατέθηκε πρώτα στα «επίσημα» της ΕΛ.ΑΣ και από εκεί πέρασε στην προσωπική ασφάλεια του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ.

Πάντως, όπως αναφέρει η ίδια πηγή η κυρία Λύκου φροντίζει να μην προκαλεί με τη συμπεριφορά της. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν λαμβάνει το έξτρα επίδομα που παίρνουν οι αστυνομικοί που εκτελούν υπηρεσία σε πολιτικά πρόσωπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...