Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Αννίτα Πάνια στο δικαστήριο: Δεν σταματήσαμε στο μπλόκο γιατί ...

Τι είπε η Αννίτα Πάνια στο δικαστήριο


Στα δικαστήρια βρέθηκαν σήμερα ο Νικός Καρβέλας και η σύντροφός του Αννίτα Πάνια, οι οποίοι ήταν και οι «πρωταγωνιστές» του περιστατικού καταδίωξης από άντρες της ΕΛ.ΑΣ. στη λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου το Νοέμβριο του 2008.


Και οι δύο βρέθηκαν στην Ευελπίδων και συγκεκριμένα ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας για τις αγωγές που είχαν ανταλλάξει οι ίδιοι με τους τέσσερις αστυνομικούς που τους καταδίωξαν.

Πιο συγκεκριμένα, ενώπιον του δικαστηρίου συνεκδικάστηκαν η αγωγή που είχε καταθέσει το ζευγάρι κατά των τεσσάρων αστυνομικών αλλά και οι αγωγές που είχαν καταθέσει οι αστυνομικοί κατά του Νίκου Καρβέλα και της συντρόφου του, Αννίτας Πάνια.

Στο δικαστήριο κατέθεσε πρώτος ο ένας εκ των αντιδίκων αστυνομικών, ο οποίος αναφέρθηκε στο περιστατικό, επισημαίνοντας ότι το ζεύγος Καρβέλα - Πάνια δε σταμάτησε στο σήμα ελέγχου που του είχε κάνει, παραβίασε σηματοδότες και επιτέθηκε φραστικά εναντίον των αστυνομικών που επέβαιναν στο περιπολικό που τους καταδίωκε.

Όπως ανέφερε ο αστυνομικός στην κατάθεσή του, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ζεύγος προκάλεσε την προσοχή του διότι έφερε φιμέ τζάμια.

Στη συνέχεια στο δικαστήριο κατέθεσε η παρουσιάστρια η οποία ήταν και συνοδηγός του Νίκου Καρβέλα η οποία ανέφερε πως η συμπεριφορά των αστυνομικών απέναντί τους ήταν «τρομοκρατική» και «τραμπούκικη».

Η κυρία Πάνια ανέφερε ακόμη στην κατάθεσή της ότι δεν διέπραξαν κανένα αδίκημα, δεν παραβίασαν ποτέ σηματοδότες και δεν αντιλήφθηκαν το σήμα των αστυνομικών γιατί, όπως είπε, εκείνη τη στιγμή άκουγαν δυνατά στο αυτοκίνητο το νέο CD του Ν. Καρβέλα.

Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή του.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...