Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ - Ρ. Χαραλαμπίδης: Στο ψηφοδέλτιο με τον Α. Σπηλιωτόπουλο

Στο ψηφοδέλτιο του Άρη Σπηλιωτόπουλου, που είναι υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων με το χρίσμα της ΝΔ, φαίνεται πως θα είναι ο γνωστός ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης, θέλοντας κι αυτός να δώσει τη μάχη του ώστε η Αθήνα να ανακτήσει τη χαμένη της λάμψη.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς “Με τα παντελόνια κάτω” επιβεβαίωσε πως θέλει να “εμπλακεί στα κοινά” και ότι “εκτιμά την προσπάθεια του Άρη Σπηλιωτόπουλου”.
Σε δηλώσεις που έκανε στο “Πρωινό Mou”, o γνωστός ηθοποιός ανέφερε: “Επειδή πλησιάζουν οι Δημοτικές Εκλογές σκέφτομαι για μια ακόμη φορά να εμπλακώ με τα κοινά... Εκτιμώ πολύ την προσπάθεια του Άρη Σπηλιωτόπουλου” και συμπλήρωσε: “Ένας λόγος που νιώθω το χρέος να κάνω ό,τι μπορώ είναι η απελπισία που με πιάνει όταν βλέπω νέους ανθρώπους να κάνουν αδιανόητες πολιτικές επιλογές”.
Για τη Χρυσή Αυγή είπε: “Σέβομαι τη Δημοκρατία και ότι ο καθένας μπορεί να ψηφίζει ό,τι θέλει. Απλώς με οδηγεί σε μια μελαγχολία το ότι τόσοι πολλοί Έλληνες και καλλιτέχνες πιστεύουν σε αυτό, που για εμένα είναι μια φαρσοκωμωδία”.

Δες το video του zappit.gr:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...