Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ανδρέας Μικρούτσικος – Δήμητρα Ρουμπέση: Ένα παπί και μια γουρούνα τους οδήγησαν στο δικαστήριο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Δήμητρα Ρουμπέση έρχονται αντιμέτωποι για ακόμα μία φορά στο δικαστήριο για ένα παπί και μια γουρούνα!


Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατηγορήθηκε για υπεξαίρεση, καθώς, φεύγοντας από τη συζυγική εστία, φέρεται να πήρε μαζί του ένα μηχανάκι και μία γουρούνα που ανήκαν στην πρώην σύζυγο του. Ο παρουσιαστής δεν παρευρέθη στο Η” Μονομελές Πλημμελειοδικείο σε αντίθεση με τη Δήμητρα Ρουμπέση.


«Ο πρώην σύζυγος μου πήρε φεύγοντας τις δύο μηχανές. Αν και μου είχε πει ότι θα μου τις δώσει, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Επικοινώνησα αρκετές φορές μαζί του, αλλά μάταια. Στη συνέχεια άλλαξε όλα τα κινητά και τα σταθερά του τηλέφωνα και ήταν αδύνατο να τον εντοπίσω… Πήγα κι έκανα τη σχετική καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα, ενώ το δήλωσα και στην Εφορία της Νέας Σμύρνης, γιατί οι δύο μηχανές ήταν στο όνομα μου και φοβήθηκα μήπως συμβεί τίποτα και βρεθώ εγώ μπλεγμένη. Ήθελα απλώς να το γνωστοποιήσω ως γεγονός, ότι έχει πάρει εκείνος τις δύο μηχανές. Δεν επιθυμώ να διωχθεί ποινικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος» κατέθεσε η Δήμητρα Ρουμπέση.

Σε ερώτηση της προέδρου του δικαστηρίου για το αν υπήρχε δόλος στις πράξεις του πρώην συζύγου της, η ίδια απάντησε: «Δεν ξέρω αν υπήρχε δόλος, δεν νομίζω ότι το έκανε με κάποιο σκοπό». Η πρόεδρος έκανε δεκτή την εισαγγελική πρόταση και έκρινε αθώο τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...