Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Πάνος Βλάχος: Τα μαθητικά χρόνια με τη Δούκισσα Νομικού

«Ντρεπόμουνα πολύ, ήτανε καρακουκλάρα» είπε ο γνωστός ηθοποιός για την πρώην συμμαθήτρια του.


Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του Alpha, «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», βρέθηκε στην τηλεοπτική παρέα των Καρντάσιανς.Για την επιτυχία που γνωρίζει η σειρά δήλωσε: «Το σίριαλ έδειξε πως αν γίνονται προσεγμένες δουλειές, θα αλλάξει κάτι στην τηλεόραση. Χαίρομαι πάρα πολύ που οι τηλεθεατές γύρισαν πάλι στην ελληνική μυθοπλασία».


Πώς αισθάνεται που συμπρωταγωνιστεί μαζί με την σύντροφό του Ιωαάννα Τριανταφυλίδου; «Μ’ αρέσει. Δεν δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα, μόνο λύνει. Επικοινωνούμε πάρα πολύ στο θέμα της δουλειάς, έχουμε δουλέψει ξανά στο θέατρο μαζί», είπε.

Στην συνέντευξη του ο Πάνος Βλάχος απόκαλυψε ότι πήγαινε στο ίδιο σχολείο με την Δούκισσα Νομικού. Όπως εκμυστηρεύτηκε «είχε» την τύχη να συναντάει καθημερινά μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της show biz στα διαλείμματα στο προαύλιο. «Ντρεπόμουνα πολύ, ήτανε καρακουκλάρα» είπε.

Η ενασχόλησή του με την υποκριτική ήρθε τελείως τυχαία. Αν και πάντα το σκεφτόταν, δεν έπαιρνε ποτέ την απόφαση να παρατήσει τα Ναυτιλιακά που σπούδαζε και τη δουλειά του σε Ναυτιλιακή εταιρεία. Ώσπου γνώρισε τον Νίκο Καλογερόπουλο και η ζωή του πήρε μια διαφορετική στροφή. «Ρούφηξα σαν σφουγγάρι τα πάντα από αυτόν τον ρεμπέτη άνθρωπο. Σε μια νύχτα τα παράτησα όλα και γύρισα μαζί του την Ελλάδα με ένα μπαγλαμαδάκι».

Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...