Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Τι λένε τ΄άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Σήμερα η ημέρα θα σας φανεί σαν καθημερινή με τις διάφορες δουλειές που έχετε. Αν έχετε μείνει πολύ πίσω, οργανώστε καλύτερα τον χώρο σας, τα ρούχα σας και ό, τι που χρειάζονται λεπτομέρειες...
Η φροντίδα για το ζωάκι σας μπορεί να έχει προτεραιότητα σήμερα.
Ερωτικά: Η ανάγκη σας να παραμείνετε ουδέτεροι ίσως να σας οδηγήσει σε μια κατάσταση που δεν θα δείχνετε τις επιθυμίες σας ή θα αποσυρθείτε από κάποιες έντονες απαιτήσεις. Μπορεί να σας δυσκολεύει από την μια αλλά από την άλλη θα σας απελευθερώσει.



Καριέρα & Οικονομικά: Καλύτερα να παραιτηθείτε από τεράστιες
απαιτήσεις που μερικές φορές έχετε από τον εαυτό σας και να αφήσετε να κυλήσει η ημέρα κάνοντας απλά πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Έχετε μια πολύ θετική διάθεση να βοηθήσετε, να προσφέρετε και να βρείτε λύσεις εύκολες και πρακτικές. Οι μαγειρικές σας ικανότητες ή οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με τέτοια θέματα θα σας βοηθήσουν στο να περάσετε καλά.
Ερωτικά: Αν δεν είχατε χρόνο του Αγίου Βαλεντίνου οργανώστε τώρα κάτι καλό και δώστε το σαν προσφορά. Αλλιώς βγείτε με φίλους και περάστε καλά για να χαλαρώνετε που και που γιατί το χρειάζεστε.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ρισκάρετε έστω και σε ένα τυχερό παιχνίδι. Μην αμφισβητείτε την τύχη σας. Οραματιστείτε κάτι καλό που θέλετε να γίνει. Υπάρχει πιθανότητα να το καταφέρετε γιατί και μια συζήτηση να κάνετε με ένα πρόσωπο μπορεί να σας φέρει σε επαφή με ένα άλλο που το χρειάζεστε άμεσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Το σπίτι σας θα αποτελέσει πόλο έλξης για σας. Οι περισσότερο θα ασχοληθείτε με τον λεπτομερή καθαρισμό του και γενικά με οτιδήποτε αφορά στην οργάνωσή του και την τελειοποίηση σε κάποια θέματα που δεν σας ικανοποιούν.
Ερωτικά: Η επαφή με έναν Παρθένο μπορεί μερικές φορές να σας δημιουργεί μιζέρια γιατί δεν έχετε την επικοινωνία που θέλετε και ο καθένας κολλάει σε διαφορετικά θέματα. Καλύτερο είναι να συζητάτε όσο μπορείτε για να λύνονται τα αδιέξοδα. Αντίθετα ο Υδροχόος σας δημιουργεί εύκολο κλίμα φιλικότητας.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε κάπως προβληματισμένοι για αυτό μπορεί να έχετε κάτσει με χαρτί και με μολύβι να κάνετε υπολογισμούς ή να αρνηθείτε να βγείτε έξω για να μην χαλάσετε πολλά χρήματα. Σίγουρα το αίσθημα της οικονομίας κάπου θα σας βοηθήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Πιθανόν ένα ταξιδάκι ή μια βόλτα στη φύση να σας δημιουργήσει μια χαλαρότητα η οποία είναι αναγκαία για να έχετε ενέργεια αλλά και δυνάμεις για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Η επαφή με άτομα από την οικογένειά σας σίγουρα θα σας κάνει καλό.
Ερωτικά: Έχετε την επίγνωση ότι δεν μπορείτε να απλωθείτε πολύ. Για αυτό αποφεύγετε να ρισκάρετε με ένα πρόσωπο που μια σας δίνει χαρά και δέκα σας στεναχωρεί. Καλύτερα σε ήσυχα λιμάνια παρά σε κάτι που δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε. Ο Κριός είναι αρκετά δύσκολος για σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρησιμοποιείτε τα χρήματά σας με σύνεση και αυτό σας βοηθάει ώστε να είστε ασφαλείς. Η εξάπλωση μιας κατάστασης μπορεί να γίνει και από πρόσωπα τα οποία είναι πολύ κοντά σας και πιστεύουν αυτό που κάνετε.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Η ευθύνη του να βρείτε κάποια πράγματα που μπορεί να έχουν χαθεί ή να κάνετε τον/την νοσοκόμα σε ένα γηραιό πρόσωπο σας πιέζει αλλά το βλέπετε και εσείς ότι δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά.
Ερωτικά: Μπορεί να σκέφτεστε σήμερα πάνω σε μια υπολογιστική βάση η οποία σας κάνει να αναρωτιέστε αν τελικά παίρνετε πράγματα ή μόνο εσείς προσφέρετε. Αυτό κυρίως το σκέφτεστε για ένα Υδροχόο ή Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Ότι θέλετε να πατάτε γερά στα πόδια σας δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σας πιάσει φόβος ή να έχετε μπλοκάκι και να γράφετε ακόμα και το τελευταίο ευρώ γιατί δεν είναι του χαρακτήρα σας. Το καλύτερο είναι να έχετε μια ήπια πολιτική η οποία θα σας βοηθήσει και να είστε ρεαλιστές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Σήμερα η ημέρα είναι όλη δική σας για αυτό θα διαλέξετε εσείς με ποιο τρόπο θέλετε να περάσετε τον χρόνο σας αφού θα είστε καλά και δεν θα έχετε κάποια ιδιαίτερη εξάρτηση από άτομα και επιθυμίες.
Ερωτικά: Είναι καλό που και που να απογαλακτίζεστε και να κάνετε και κάτι που σας αρέσει εσάς. Πιθανόν να βρεθείτε με έναν Υδροχόο στο χαλαρό και να μιλήσετε πολύ φιλικά.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα φροντίζετε να έχετε για αυτό κάνετε έναν απολογισμό ο οποίος δεν σας δίνει περιθώρια λάθους.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Παραμένετε μέσα στον χώρο σας γιατί τελικά δεν σας αρέσει και πολύ η έκθεση ή νιώθετε κούραση. Πιθανόν να έχετε και ελαφριά ευαισθησία με την υγεία σας.
Ερωτικά: Η σχέση με έναν Παρθένο θα βρίσκεται κάπως στο περιθώριο και επειδή μπορεί να μην έχετε και πολύ όρεξη ίσως να διαφωνείτε με το στυλ ενός Δίδυμου.
Καριέρα & Οικονομικά: Καλύτερα να καθίσετε μόνοι σας και με την λογική να δείτε σε ποια σημεία έχετε κάνει λάθη και κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες που έχετε επιτρέψει και γίνεται μια μεγάλη διαρροή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Η προσωπική σας γνώμη σε σχέση με φίλους ή με μια ομάδα μετράει αρκετά γιατί προσφέρετε τις πολύτιμες εκτιμήσεις σας.
Ερωτικά: Με την βοήθεια ενός φίλου θα βρεθείτε με ένα άτομο που από καιρό σας ενδιαφέρει αλλά δεν το παραδέχεστε ανοικτά ούτε σε αυτό. Η μυστικοπάθειά σας πάντα σας προφυλάσσει από εκπλήξεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κουραστεί αρκετά αυτή την εβδομάδα και ίσως αποφασίσετε να είστε αρκετά χαλαροί και να μην έχετε τόσες πολλές έννοιες, χωρίς να σημαίνει ότι δεν ενημερώνεστε ή δεν ανοίγεστε μέσω της γνώσης σε νέα σχέδια και μονοπάτια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Η ημέρα σήμερα θα κυλήσει κάπως περίεργα, αφού θα υλοποιήσετε κάποιες επαφές οι οποίες ίσως να σας κουράσουν περισσότερο από ό, τι περιμένατε.
Ερωτικά: Προσπαθήστε όσο μπορείτε να μην κρίνετε τον σύντροφό σας γιατί δεν θα έχετε και τα καλύτερα συναισθήματα. Στα δύσκολα να έχετε αποδοχή και του εαυτού σας και του άλλου προσώπου.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα πιθανόν να δουλέψετε για κάτι που θα σας βγάλει από την αφάνεια αλλά χρειάζεστε πολύ δουλειά για να ανταποκριθείτε επάξια πάνω σε αυτό το θέμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Αναζητάτε την τελειότητα και μέσα από αυτή προσπαθείτε να φερθείτε με το καλύτερο τρόπο στα άτομα που είναι γύρω σας. Η λεπτομέρεια δεν σας ενοχλεί και ίσως να ασχοληθείτε με θέματα τάξης και οργάνωσης σε οτιδήποτε πέφτει στα χέρια σας.
Ερωτικά: Η προσπάθεια του να κερδίσετε την καλή γνώμη από ένα πρόσωπο δεν σας καταπιέζει. Αντίθετα το κάνετε με μεγάλη ευκολία γιατί είστε ο εαυτός σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Αν έχετε χρόνο, καλύτερα να συζητήσετε σήμερα κάποιες υποθέσεις που σας απασχολούν για να τα βάλετε όλα σε μια βάση που θα σας βοηθήσει στις μετέπειτα κινήσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Επειδή μερικές φορές δεν βλέπετε το δέντρο αλλά το δάσος, σήμερα ίσως να αντιστραφούν οι όροι και να δείτε εκτός από το θεωρητικό υπόβαθρο που πάντα έχετε μέσα στο μυαλό σας και το θέμα που σας απασχολεί με κάθε λεπτομέρεια.
Ερωτικά: Η πιθανή γνωριμία με έναν Παρθένο ίσως να χρειαστεί χρόνο για να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω μεταξύ σας. Από την άλλη ίσως να πρέπει να αποδείξετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο ότι έχετε την ικανότητα να του δώσετε οτιδήποτε σας ζητήσει ακόμα και δουλειά του ποδαριού.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως να φανείτε χρήσιμοι σε κάποια άτομα τα οποία πιθανόν να μην τα ξέρετε και πολύ. Όμως από αυτή την γνωριμία μπορεί να προκύψει μια ξαφνική συνεργασία.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Η προσωπική σας γνώμη μετράει περισσότερο αν την μοιράζεστε με ένα πρόσωπο που είναι πιο κοντινό σας γιατί με αυτόν τον τρόπο θα σας εμπιστευτεί και θα το εμπιστευτείτε.
Ερωτικά: Ίσως να έρθετε αρκετά κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει χωρίς όμως να είστε τόσο ρομαντικοί και φευγάτοι όπως άλλες φορές. Όλα χρειάζονται και την γείωσή τους.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να συζητήσετε σήμερα που έχετε περισσότερο χρόνο και τα μυαλά σας συγκεντρωμένα με ένα πρόσωπο που πιθανό να σας οδηγήσει με τον τρόπο του σε λύσεις.


astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...