Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014

Δημοφιλής ηθοποιός δηλώνει: "Φοβόμουν να κάνω σεξ χωρίς την χρήση ναρκωτικών ή αλκοόλ"


Μιλάμε για τον...

Οι καταχρήσεις φαίνεται δεν τον άφηναν να χαρεί τις απολαύσεις της ζωής και ακόμα και το σεξ χωρίς την χρήση ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ ήταν για εκείνον δραστηριότητα που του προκαλούσε φόβο! Ο λόγος για τον Colin Farrell, ο οποίος σε συνέντευξή του στο περιοδικό Elle παραδέχτηκε ότι η σεξουαλική πράξη με γυναίκα ενώ ήταν νηφάλιος ήταν μια από τις πιο τρομακτικές εμπειρίες της ζωής του. 

Συγκεκριμένα o Colin Farrell δήλωσε ότι «όταν είχε κάνει sex νηφάλιος ήταν απόγευμα, τα παράθυρα και οι κουρτίνες ήταν ανοιχτές. Ήταν όμως για εκείνον τρομακτική εμπειρία γιατί είχε συνηθίσει να κάνει sex πιωμένος, σε dark rooms, σε clubs και σε τουαλέτες!»
Ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του  αποκάλυψε ότι προσπαθούσε να μάθει μόνος του πότε να σταματήσει τη χρήση αφού δεν ήξερε τα όριά του. Κάποια στιγμή όμως έφτασε σε σημείο που δεν μπορούσε να το ελέγξει. Η πιο δύσκολη φάση όμως που έπρεπε να περάσει ήταν, όταν μετά την αποτοξίνωση από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά προσπάθησε να προσαρμοστεί στην καθημερινότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...