Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Συγκλονιστική εξομολόγηση της Μπέττυς Βαλάση: «Για έναν χρόνο δεν μπορούσα να μιλήσω. Μόνο έκλαιγα»

Η Μπέττυ Βαλάση άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τη περιπέτεια της υγείας της που ακόμα και σήμερα δεν της επιτρέπει να είναι στο θεατρικό σανίδι.

 

Είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και δεν μπορούσε να μιλήσει για έναν χρόνο. Αυτό την έκανε να κλειστεί στον εαυτό της. 


«Έπαθα ένα εγκεφαλικό. Η μεγάλη ζημιά που μου προκάλεσε ήταν στην ομιλία. Καταλάβαινα τα πάντα αλλά δυσκολευόμουν να μιλήσω. Για ένα χρόνο δεν μπορούσα να μιλήσω και όλο έκλαιγα». Μια μέρα συνειδητοποίησε ότι είναι ντροπή να το αντιμετωπίζει έτσι, θύμωσε και άλλαξε στάση. «Αυτό είναι ντροπή για μένα, ένιωσα. Όταν φεύγουν νέα παιδιά...αισθάνθηκα ντροπή για μένα και θύμωσα». Λίγο χρόνια μετά ένα πρόβλημα της δημιουργήθηκε εξαιτίας του καπνίσματος αλά κατάφερε και βγήκε νικήτρια. Σήμερα δεν μπορεί να παίξει στο θέατρο γιατί φοβάται ότι δεν μπορέσει να τα καταφέρει. Μετά το εγκεφαλικό υπάρχουν στιγμές που δεν μπορεί να πει αυτό που σκέφτεται. «Φοβάμαι να παίξω στο θέατρο μετά το εγκεφαλικό». Ο σύζυγός της, Τίτος Βανδής μπορεί να έχει «φύγει» 11 ολόκληρα χρόνια αλλά εκείνη νιώθει τη παρουσία του παντού και εξέφρασε και το παράπονό της. «Στην Ελλάδα δεν τίμησαν τον Τίτο», δήλωσε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...