Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΕΦΗ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ Μιλάει για την απώλεια της φίλης της Ειρήνης Κουμαριανού


Οι γιαγιάδες της πετυχημένης σειράς "Παρά Πέντε" έγιναν ιδιαίτερα αγαπητές στο τηλεοπτικό κοινό.

Όμως εκτός από κολλητές στο "γυαλί" η Έφη Παπαθεοδώρου και η Ειρήνη Κουμαριανού ήταν φίλες και στη ζωή.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η τηλεοπτική "Θεοπούλα" μίλησε για την τρυφερή τους σχέση και το πόσο της στοίχισε ο θάνατός της.

"Κατάφερε τα πάντα στη ζωή της. Με δύο καταπληκτικά παιδιά τον Γιάννη και την Τατιάνα, την εγγονούλα της Ειρήνη... Έκλαιγε το μικρό μου στην κηδεία. Έφυγε γεμάτη, χορτασμένη. Έλαμπε.

Ήταν τόσο δυναμική, μας ενθάρρυνε στις δύσκολες στιγμές. Η δυναμικότητα και η αγάπη που μοίραζε ήταν χαρακτηριστικά της γνωρίσματα. Η κόρη της την φώναζε "τούρμπο" και της έλεγε: "Σταμάτα μαμά πια". Είναι μεγάλη απώλεια. Μακάρι να ζούσε. Είχε πολλά να δώσει στην υποκριτική" ανέφερε στην εφημερίδα "News".

Μάλιστα αποκάλυψε πως χάρη σε εκείνη δέχθηκε να συμμετάσχει στην σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη. "Ήταν τέλος καλοκαιριού που χτύπησε χαρμόσυνα το τηλέφωνο. Ήταν εκείνη. Μου λέει: "Έφη υπάρχει ένας ρόλος σε μια νέα τηλεοπτική σειρά είναι ο ρόλος της ζωής σου".Της λέω: "Ειρήνη μου δεν θέλω".είχα κάνει διάφορα τηλεοπτικά και ήμουν δυσαρεστημένη με την ταλαιπωρία και τις πληρωμές.

Έπειτα από προτροπή της αδερφής μου και την επιμονή της Ειρήνης τελικά πήγα να τσεκάρω περί τίνος πρόκειται. Η Ειρήνη πέραν της καλοσύνης της να βοηθήσει είχε ένα ένστικτο αλάνθαστο σχετικά με το ποιος πρέπει να παίξει τον κάθε ρόλο. Δεν έπεφτε ποτέ έξω. Και, όπως κάθε άλλη φορά έτσι και τότε είχε δίκιο" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...