Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Με χτύπησε αστυνομικός!...




H Δήμητρα Αλεξανδράκη έζησε την εμπειρία του κρατητηρίου! Το μοντέλο συνελήφθη κατά την επιστροφή της από βραδινή έξοδο.

Η Δήμητρα βγήκε να διασκεδάσει με μια φίλη της στη Γλυφάδα. Όταν αποφάσισε όμως να γυρίσει στο σπίτι πέρασε με κόκκινο ένα φανάρι. Οι αστυνομικοί όμως την εντόπισαν και την σταμάτησαν για εξακρίβωση στοιχείων.

Το περιστατικό έγινε γύρω στις 6 τα ξημερώματα. Όταν την σταμάτησαν οι στυνομικοί της ζήτησαν να κάνει αλκοτέστ και σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη άρχισε να μιλά άσχημα, να τους βρίζει και να σπρώχνει με αποτέλεσμα να την συλλάβουν.


Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δίνει μία διαφορετική εκδοχή του περιστατικού που συνέβη τα ξημερώματα στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Το μοντέλο αποκαλύπτει στην Τατιάνα ότι οι αστυνομικοί την ειρωνεύτηκαν και άρχισαν να της μιλούν για τις φωτογραφίσεις της και την τηλεόραση.

Παρόλο που η ίδια ζήτησε συγνώμη για τον φωτεινό σηματοδότη, όπως υποστήριξε, τα όργανα της έκαναν επίθεση και στην συνέχεια της πέρασαν χειροπέδες. Μάλιστα η Δήμητρα καταγγέλλει ότι ο ένας αστυνομικός την τράβηξε και έχει μώλωπες στα χέρια της.

Παραδέχθηκε ότι στο αλκοτέστ που έγινε ήταν μία βαθμίδα παραπάνω από το κανονικό αλλά παρόλα αυτά δεν ήταν καθόλου επιθετική απέναντι τους και το μόνο που τους είπε ήταν ότι θα τους κάνει αναφορά στην υπηρεσία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...