Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη λόγω δίαιτας η Ράνια Θρασκιά


Για τις δίαιτες που έχει κάνει στην ζωή της μίλησε -μεταξύ άλλων- η Ράνια Θρασκιά σε συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Την περίοδο της εγκυμοσύνης μου αδυνάτιζα και τα έπαιρνα όλα και με το παραπάνω όταν σταματούσα το θηλασμό. Στη δεύτερη εγκυμοσύνη πήρα συνολικά δέκα κιλά, τα οποία έχασα σε σαράντα μέρες. Αλλά μετά πήρα 13! Μην με ρωτήσεις πως το έκανα; Τρώγοντας, είναι η μόνη απάντηση που μπορώ να δώσω (...) Γενικά έχω κάνει πολλές λάθος δίαιτες στη ζωή μου. Την πρώτη φορά που υπέβαλα τον εαυτό μου σε αυτήν τη διαδικασία ήταν μετά τις πανελλήνιες και από τότε πρέπει να έχω κάνει τουλάχιστον 30 φορές δίαιτα. Όταν σπούδαζα στη Ρόδο είχα μείνει για μέρες νηστική. Ώσπου μια μέρα λιποθύμησα και βρέθηκα στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη».Αυτό δήλωσε η δημοφιλής παρουσιάστρια στο περιοδικό ΟΚ στα πλαίσια της συνέντευξης που έδωσε με αφορμή την νέα της εκπομπή στην πρωινή ζώνη της ΕΡΤ.

Εκεί που επίσης μίλησε -με αφοπλιστική ειλικρίνεια- για το αν της έλειψε η τηλεόραση «Βρήκα τους τρόπους να είμαι ευτυχισμένη, αληθινή και χωρίς να είμαι στην τηλεόραση (...)Ήρθα αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερο φόβο μου».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...