Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Η Μαρινέλλα στον Νίκο Χατζηνικολάου


Για την εκπληκτική παράσταση στο Παλλάς με τον Κώστα Χατζή, τον έρωτα και τα σχέδιά της μίλησε η μεγάλη ερμηνεύτρια Μαρινέλλα στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον realfm 97.8. 

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού έδωσε το δικό της μυστικό επιτυχίας: «Πρόκειται για μάχη, αλλά δεν είναι μυστικό. Πρέπει να ξέρεις πώς να φερθείς καλά στον χρόνο, να μην ξεφεύγεις από ορισμένα πράγματα, να αποφεύγεις τις παγίδες που βρίσκεις μπροστά σου, να κάνεις καλές επιλογές. Κυρίως να αγαπάς αυτό που κάνεις, να είσαι σωστός επαγγελματίας αλλά και παράλληλα σωστός ερασιτέχνης.... Δεν τα βγάζεις πέρα αλλιώς».

Όσο για τον έρωτα και το τραγούδι η Μαρινέλλα αποκάλυψε: «Είμαι άνθρωπος πολύ επαγγελματίας και πολύ ερασιτέχνης και έζησα τα πάντα, κι έρωτα, και πόνο, και κλαμένη ήμουν και ευτυχισμένη ήμουν και διαζύγια και χωρισμούς, αλλά πρέπει να σου πω όταν πάω στο καμαρίνι, ντύνομαι, βάφομαι και όταν πρόκειται να βγω, ακούγοντας την εισαγωγή, σκουπίζω τα πόδια μου στο χαλάκι έξω από την κάθε κουίντα κι αφήνω τον εαυτό μου να πατήσω στο σανίδι και δεν θυμάμαι τίποτα πια, ούτε παιδί, ούτε έρωτα, ούτε άνδρα... Υπερίπταμαι! Σηκώνομαι! Πετάω!».

Όσο για τα μελλοντικά της σχέδια και την πορεία της στο τραγούδι τόνισε ότι «πιστεύω πως έχω μέλλον ακόμη, γιατί θα περιμένω τα παιδιά σου, τα εγγόνια μου, όλα τα παιδιά...».

Για την αγάπη της για τη δουλειά αναφέρει: «Πάω σε όλα, όπου μου προτείνουν, είμαι σαν την Coca-Cola, πάω με όλα... Δεν μπορώ να σκεφτώ να μην δουλεύω, δεν μπορώ να είμαι κλεισμένη σ ένα γραφείο και να γράφω... Θέλω εναλλαγές στη δουλειά μου, γι’ αυτό κάνω θέατρο, νύχτα, συναυλίες...».

Η Μαρινέλλα με τον Κώστα Χατζή θα εμφανίζονται στο Παλλάς έως τις 3 Μαρτίου, ενώ στη συνέχεια θα πάνε στη Θεσσαλονίκη και το καλοκαίρι θα κάνουν μαζί συναυλίες σε πόλεις της Ελλάδας. Τον Νοέμβριο θα παρουσιάσει στο Badminton παράσταση αφιερωμένη στη Σοφία Βέμπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...